Pispalassa asuu mies, joka sai yhteyden Basshunteriin juuri ennen läpimurtoa ja pääsi todistamaan läheltä mega­suosiota – Nyt ysäri­musiikin sanansaattaja kertoo värikkäästä urastaan

Vesa Vähäsarja on nähnyt läheltä dancemusiikin suosion vaiheet Suomessa – ja vaikuttanut asiaan vahvasti itsekin. DJ:nä uransa aloittanut Vähäsarja on tuonut Basshunterin Suomeen, kuullut Portion Boysista ensimmäisten joukossa ja tehnyt musiikista itselleen mukavasti tuottavan liiketoimen.

Vesa Vähäsarja työ- ja keittiönpöytänsä ääressä Pispalassa, lähellä Pyhäjärven rantaa. 20 vuotta Tampereella asuneen Vähäsarjan kolme ihmistä työllistävällä yrityksellä Prime Time Musicilla on ollut toimisto keskustassa, viimeksi Laukontorilla, mutta siitä on luovuttu.

24.2. 19:00

Aamulehti

Jos haastateltavan kynnyksellä tervehtimään tulee koira, voiko juttua aloittaa muulla tavalla kuin kertomalla tästä?

Villakoira Mollyn isäntä Vesa Vähäsarja toppuuttelee nelijalkaisen ystävänsä intoa, paiskaa kättä ja johdattaa tien kotinsa toiseen kerrokseen, jossa tervetulleeksi Pispalaan tulee toivottamaan myös Mollyn pentu Maggie. Maggie jää keittiönpöydän alle näykkimään vieraan akillesjännettä, kun istumme juomaan kahvia muumimukeista.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut