Suvi Teräsniskan joulukonsertti Nokia-areenalla oli lämmin kokemus: ”Joulu luo rakkautta” – Katso laaja kuvagalleria tunnelmista

Suvi Teräsniskan Tämä maailma tarvitsee joulun -konsertti Nokia-areenalla oli artistin uran tähän asti suurin joulukonsertti. Suuruus ei latistanut tunnelmaa, vaan se päin vastoin tiivistyi lämpöisen intiimiksi kokemukseksi.

Tämä maailma tarvitsee joulun -konsertti Nokia-areenalla oli tähän asti suurin Suvi Teräsniskan joulukonserteista. Tunnelma oli lämpimän intiimi suuresta hallista ja noin 6 000 hengen yleisöstä huolimatta.

18.12.2022 13:31

Suuri areena ja noin 6 000 hengen yleisö. Äkkiseltään voisi luulla joulun rauhan ja herkkyyden tavoittamisen olevan hallikonsertissa kovan työn takana. Suvi Teräsniska osoitti kuitenkin luulon vääräksi.

Tarvitaan melkoisen iso persoona, jotta pystyy oman jännityksen keskellä olemaan avoin itsensä ja luomaan lavalta tuhansille kuulijoille henkilökohtaisen yhteyden. Sellaisen, mikä kantaa yli kolmetuntisen konsertin ja jää lämpimäksi joulun tunteeksi kotimatkalle.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut