Aamulehti lähettää ison kattauksen joulumusiikkia suorana Tampereelta – katso tästä koko aikataulu

Kaikki tapahtumat ovat katsottavissa suorana ja valtaosa myös tallenteilta kahden viikon ajan tapahtuman jälkeen.

Tampereen Teatterin perinteinen joulukonsertti soi Aleksanterin kirkossa ja Aamulehden suorassa lähetyksessä sunnuntaina 4. joulukuuta.

28.11.2022 18:57 | Päivitetty 17.12.2022 19:59

Aamulehti

Tampereella pääsee laulamaan ja kuuntelemaan joulumusiikkia monta kertaa viikossa aina joulunpyhiin asti. Aamulehti näyttää lähiviikkoina yhteensä yksitoista tamperelaista joulumusiikkitapahtumaa suorana.

Lähetysohjelmaamme kuuluu niin yhteislaulutilaisuuksia kuin erilaisten esiintyjäkokoonpanojen konserttejakin. Tampereen kirkot ovat monipuolisesti edustettuina, mutta mukaan mahtuu myös yksi laulutilaisuus pubissa.

Kauneimpien joululaulujen lisäksi lähetyksissä kuullaan myös kauheimpia joululauluja, joista jälkimmäisiä tarjoilee Pirkanmaan musikkiopisto G Livelabissa.

Lähetyksiä pääsee katsomaan Aamulehden tilaajana. Valtaosa esitetyistä tapahtumista on katsottavissa myös kahden viikon ajan tallenteilta.

Oikaisu 7.12.2022 kello 16.15: Jutussa luki aiemmin virheellisesti, että kaikki mainitut joulumusiikkitapahtumat ovat katsottavissa jälkikäteen tallenteilta, mutta osa niistä on katsottavissa vain suorana.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut