”Ihmisääni on instrumenteista kaunein” – Rajaton avasi mielen joulun odotukseen: Katso kuvakooste Tampere-talosta sunnuntailta

Ensimmäinen adventtisunnuntai ja kevyt lumisade ikkunan takana. Kun kuvaan lisätään vielä Rajaton-lauluyhtyeen a cappella -musiikki ja lämpiön lämmin glögi, mieli on viritetty joulun odotukseen ja iloon.

Rajaton joulu on jo 20. Rajattoman joulukiertue. 25-vuotisjuhlavuoden päättävä kiertue tarjosi joulutunnelman lomassa herkkuja myös a cappella -yhtyeen muusta tuotannosta. Rajattomaan kuuluvat Ahti Paunu (vas.), Hannu Lepola, Aili Ikonen, Essi Wuorela, Soila Sariola sekä Jussi Chydenius.

28.11.2022 11:15 | Päivitetty 28.11.2022 19:38

”Täällä ihminen on pääosassa. Esitysten hienot valot ja puvut tulevat kaiken päälle bonuksena”, totesi moninkertainen Rajattoman joulukonsertissa kävijä Matti Pulkkinen ennen esitystä ja jatkoi: ”Tämä on traditio.”

Rajaton-lauluyhtye on kiertänyt joulukonserteissa jo 20 vuotta, joten traditio on osuva sana. Sunnuntaina Tampere-talon yleisöstä suurin osa kertoi Rajattoman joulun kuuluvan perinteisiin. Monet olivat kokeneet jokaisen kiertueen.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut