Saadaanko Raskasta joulua -konsertti järjestettyä Nokia-areenalla? Näin kommentoi toimitusjohtaja

Tapahtumanjärjestäjä RH Entertainmentin oli tarkoitus järjestää suositun Raskasta joulua -kiertueen päätöskonsertti Tampereella 18. joulukuuta.

Raskasta joulua -konsertti valtasi Tampereen Nokia-areenan viime vuonna 17. joulukuuta.

11.11. 16:16

Aamulehti

Tapahtumajärjestäjä RH Entertainmentin hakeutuminen konkurssiin aiheuttaa epävarmuutta Tampereen Nokia-areenalla.

Lue lisää: Keikka­järjestäjä RH Entertainment hakeutuu konkurssiin – Loppuvuoden isojen keikkakiertueiden toteutuminen epävarmaa

Suomen suurimpiin tapahtumanjärjestäjiin kuuluva RH Entertainment oli järjestämässä perinteikästä ja suosittua Raskasta joulua -kiertuetta. Kiertueen huipentava päätöskonsertti oli tarkoitus järjestää Nokia-areenassa 18. joulukuuta.

Nyt konsertin toteutuminen on kuitenkin epävarmaa. Nokia-areenan toimitusjohtaja Marko Hurme kertoo perjantaina Aamulehdelle, ettei hänellä ole tietoa tapahtuman tulevaisuudesta.

”Olen eilen lukenut konkurssista lehdestä ja samanaikaisesti Lippupiste tiedotti meille tuotteen sulkemisesta. Tapahtumajärjestäjä tai tuotteen omistaja eivät ole tiedottaneet, mitä aikovat tehdä.”

RH Entertainment hakeutui yrityssaneeraukseen reilu kuukausi sitten kesän festivaalien heikon kannattavuuden takia. Konkurssiin hakeutumisesta kerrottiin torstaina 10. marraskuuta. Uutinen tuli Hurmeelle yllätyksenä.

”Tiesimme, että he ovat yrityssaneerauksessa ja vakuuttelivat, että asiat ovat kunnossa, mutta kuten nyt sitten lehdestä luettiin, eivät ne niin olleet.”

”Nyt odotellaan”

Raskasta joulua -kiertueen sivuilla julkaistun tiedotteen mukaan tilanteeseen yritetään löytää ratkaisu mahdollisimman pian.

”Raskasta joulua -yhtye sekä sitä edustava ohjelmatoimisto Master Events selvittävät parhaillaan tilannetta ja yrittävät löytää kaikin keinoin ratkaisua, jossa konsertteja ei jouduttaisi perumaan”, tiedotteessa kerrotaan.

Tapahtuman suhteen suunnitelmat Nokia-areenalla ovat jäissä. ”Emme me etene millään tavoin. Nyt odotellaan tietoja, että mitä he meinaavat tehdä. Tällä hetkellä meillä ei itselläkään ole sitä tapahtumaa kalenterissa”, Hurme toteaa.

Kiertueen peruminen olisi Hurmeen mukaan isku myös Nokia-areenalle. ”Totta kai meille jää vuokratuloja saamatta. Onhan se meillekin isku. Mutta ei tietysti missään samassa suhteessa, kuin tapahtumajärjestäjälle ja kaikille tahoille, jotka koko kiertueessa ovat mukana.”

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut