Tampereen Härmälä sai oman puistofestarin – järjestetään ensimmäistä kertaa lauantaina

HärStock tarjoaa paikallista musiikkia ja piknik-tunnelmaa

HärStock järjestetään Rantaperkiön uimarannan kupeessa, joten sään salliessa musiikkia voi kuunnella vaikka vedessä kelluen.

19.8. 7:00

Aamulehti

Tampereen uusin kaupunginosafestivaali HärStock pärähtää käyntiin lauantaina Härmälässä.

Luvassa on kesäistä piknik-meninkiä ja 11 esiintyjää. Musiikillinen linja ulottuu pop-punkista ja rockista folkiin ja pelimannisäveliin. Soitto soi paikallisin voimin ja koko festivaali rakentuu talkoohengellä.

Tapahtuman äidit ja isät löytyvät Härmälän asukkaista. Tuttavaporukka piti viime kesänä pienehköt pihafestarit, ja niistä jäi itämään ajatus koko kaupunginosan puistofestivaalista. Jos vastaava onnistuu esimerkiksi Pispalassa, niin miksei myös Pyhäjärven vastarannalla?

Tavoitteena on hauskanpidon ohella yhteisöllisyyden lisääminen ja paikalliskulttuurin kehittäminen. Tapahtuma on kaikille avoin, ilmainen ja ikärajaton. Juhlapaikalta voi ostaa muun muassa malesialaista ruokaa sekä jäätelö- ja kesäkioskien antimia.

Festivaalipaikka on Härmälän ranta leirintäalueen ja uimarannan tuntumassa. Rantaperkiöläisetkin ovat tervetulleita, onhan alue virallisesti nimeltään Rantaperkiön ranta, osoite Talvitie 2. Bändit esiintyvät kello 14–22.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut