Villi huhu liikkeellä: Rammstein tulee Tampereelle jälleen ensi kesänä – kysyimme promoottorilta, pitääkö tieto paikkansa

Facebookissa löytyy jo tapahtuma yhtyeen Tampereen-keikalle. Levy-yhtiön promoottori ei vahvista tapahtuman virallisuutta.

Rammstein täytti Ratinan stadionin kaksi kertaa kesällä 2019.

17.8. 17:20 | Päivitetty 25.8. 15:45

Aamulehti

Rammstein-yhtyeen faniyhteisön mukaan saksalainen metalliyhtye esiintyy jälleen ensi kesänä Tampereella. Vahvistamattomien tietojen mukaan paikkana olisi Ratinan stadion ja keikkapäivä olisi 18.7.2023. Tapahtumasta löytyy myös Facebook-tapahtuma, joka on lyhyessä ajassa herättänyt kovasti kiinnostusta.

Aamulehti soitti promoottori Rauha Kyyrölle. Hän on ulkomaisia artisteja Suomeen tuovan Fullsteam Agencyn perustaja ja vuoden 2019 Rammsteinin Tampereen-konserttien promoottori.

Onko Rammstein saapumassa Suomeen?

”Puhutaanko nyt virallisesti vai epävirallisesti?”

Virallisesti.

”Sitten minulla ei ole mitään vastattavaa.”

Onko Facebookissa julkaistu tapahtuma virallinen ja ovatko sen tiedot oikeat?

”Ei ole vastattavaa.”

Edellisen kerran vuonna 2019

Huhut Rammsteinin mahdollisesta Suomen-keikasta lähtivät liikkeelle yhtyeen Euroopan-kiertueen viimeisestä konsertista Belgiassa 3. elokuuta. Sen päätteeksi yhtye näytti screeneiltä viestin See you in 2023 ja samalla taustalla välkkyi eri maiden lippuja. Niiden joukossa oli myös Suomen lippu.

Rammstein esiintyi Tampereella Ratinan stadionilla elokuussa 2019 kahdessa konsertissa. Kummatkin konsertit olivat loppuunmyytyjä.

Oikaisu 25.8.2022 klo 15.45: Jutusta poistettu tieto, että yhtye olisi julkaissut vuoden 2023 kiertuepäivämäärät ja -paikat toukokuun alussa. Yhtye ei ole julkistanut tulevia keikkoja vielä missään virallisessa kanavassaan.

Lue lisää: Rammstein villitsi Ratinassa kahtena iltana – Katso laaja kuvakooste lauantain jättikonsertista

Lue lisää: Rammstein laittoi Tampereen keskustan sekaisin, valtavat lieskat värittivät taivaan: ”Tunnelma sai kylmät väreet nousemaan iholle” – Näin massiivinen show eteni perjantaina hetki hetkeltä

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut