Villieläin-hitistä tunnetun artistin Ruisrock-keikka jouduttiin keskeyttämään väenpaljouden vuoksi: ”Artistin suosio oli liian suuri tälle lavalle”

Kesän kovin hitti esitettiin Ruisrock-festivaalin pienimmällä lavalla, minkä vuoksi alueella oli paljon tungosta.

Ramses II esiintyi toukokuun lopussa Tampereella Leijonien kultajuhlissa Hakametsän parkkipaikalla. Sittemmin suosio on vain kasvanut.

11.7. 10:23

Ruisrock-festivaali joutui keskeyttämään Villieläin-hitistä tunnetun Ramses II:n keikan väenpaljouden vuoksi sunnuntaina.

Kesän kovinta hittiä saapui kuuntelemaan massiivinen yleisö. Keikka järjestettiin kuitenkin Minirantalavalla eli koko festareiden pienimmällä lavalla.

Alueella oli siis kova tungos ja keikka jouduttiin keskeyttämään nopeasti liiallisen väenpaljouden vuoksi.

”Artistin suosio oli tälle lavalle liian suuri. Hieno juttu Ramses II:lle, mutta huono juttu keikkayleisölle”, toteaa Ruisrockin promoottori Mikko Niemelä.

Myös reitti Minirantalavalta muulle festarialueelle tukkeutui pahasti, kun ihmiset alkoivat poistua Ramses II:n keikalta kuultuaan heti ensimmäisenä esitetyn Villieläimen.

Viime päivien sateiden vuoksi reitti oli täyttä sohjoa ja ihmisten oli hankala päästä aluksi liikkeelle. Tukos purkautui kuitenkin Niemelän mukaan nopeasti.

Ramses II:n keikka Ruisrockissa kiinnosti yleisöä yli festivaalijärjestäjien odotusten.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut