Saariblues tuo juurimusiikin Tampereen Viikinsaareen elokuussa – katso tästä esiintyjät

Blues-musiikkia tapahtumaan saapuvat esittämään Dave Lindholm, Marjo Leinonen, Emilia Sisco, Veeti Kallio ja Dortmunder.

Viime vuonna Saaribluesia vietettiin sateisessa säässä. Aamulehti vieraili tapahtumassa 21. elokuuta 2021.

4.7. 15:21

Aamulehti

Tampereen Viikinsaaressa juhlitaan elokuun lopussa sinistä iltaa, kun musiikkitapahtuma Saaribluesia vietetään lauantaina 20. elokuuta.

Juurimusiikkia Viikinsaareen saapuvat esittämään Dave Lindholm, Marjo Leinonen, Emilia Sisco, Veeti Kallio ja Dortmunder.

Lue lisää: Suomen Janis Joplin ja ”maailman toiseksi paras kitaristi” esiintyivät yli tuhannelle katsojalle Tampereella – Katso hilpeät kuvat värikkäiden sadevarusteiden keskeltä

Mikä?

Saariblues

järjestetään Tampereen Viikinsaaressa lauantaina 20. elokuuta kelo 15–01.

Ohjelmassa:

Dave Lindholm esittää: Kynä & Kumppanit

Marjo Leinonen & Viranomaiset

Emilia Sisco & The Northern Lights

Veeti Kallio

Dortmunder

Tänä vuonna 70 vuotta täyttäneen Dave Lindholmin Kynä & Kumppanit esittää Lindholmin kappaleita kuudelta vuosikymmeneltä. Ohjelmistossa on myös kappaleita orkesterin omalta albumilta vuodelta 2018.

Marjo Leinonen & Viranomaiset vievät juhlakansan tanssin pyörteisiin. Soolona Saaribluesissa laulava Veeti Kallio on tuttu muun muassa eri teatterien lavoilta ja tv:stä.

Soulia ja bluesia tulkitseva Emilia Sisco oli Finnish Blues Awardsin Vuoden tulokas vuonna 2017. Saaribluesissa vokalistia säestää 8-henkinen The Northern Lights.

Dortmunderin Marko Aho ja Tapsa Kojo soittavat rouhean juurevaa suomenkielistä rockia, kantria, bluesia ja zydecoa kitaroilla ja haitarilla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut