Johnny Depp nousi lavalle Helsingissä brittikitaristi Jeff Beckin bändissä

Johnny Depp soittaa kitaraa brittiläisen Jeff Beckin kiertuebändin riveissä. Beck ja Depp esiintyvät maanantaina myös Tampere-talolla.

Muusikko-näyttelijä Johnny Depp esiintyi sunnuntaina Helsinki Blues Festivalilla Kaisaniemen puistossa. Depp esiintyi Suomessa viimeksi Hollywood Vampires -yhtyeensä kanssa neljä vuotta sitten.

19.6. 20:58

Muusikko-näyttelijä Johnny Depp esiintyi sunnuntaina Helsinki Blues Festivalilla Kaisaniemen puistossa. Depp soittaa kitaraa brittiläisen Jeff Beckin kiertuebändin riveissä. Beck ja Depp esiintyvät maanantaina myös Tampere-talolla.

Jeff Beck on yli 50 vuoden uran tehnyt kitaristi, joka on muun muassa palkittu kahdeksan kertaa musiikkialan Grammy-palkinnolla. Beck esiintyi Suomessa viimeksi Pori Jazzeilla vuonna 2010.

Lue lisää: Tieto Johnny Deppin tulosta Tampereelle kiihdytti lipunmyyntiä: Jeff Beckin keikka myytiin nopeasti loppuun

Depp puolestaan esiintyi Suomessa viimeksi Hollywood Vampires -yhtyeensä kanssa neljä vuotta sitten.

Jeff Beck on yli 50 vuoden uran tehnyt kitaristi, joka on muun muassa palkittu kahdeksan kertaa musiikkialan Grammy-palkinnolla.

Depp on ollut viime aikoina otsikoissa toukokuun lopulla päättyneen oikeudenkäynnin takia. Ex-aviopari Johnny Depp ja näyttelijä Amber Heard syytti toisiaan kunnianloukkauksesta, herjauksesta ja parisuhdeväkivallasta.

Valamiehistö päätti, että Heardin on maksettava Deppille 15 miljoonan dollarin korvaukset kunnianloukkauksesta. Depp määrättiin maksamaan Heardille 2 miljoonaa dollaria tämän kunnian loukkaamisesta.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut