K-popjätti BTS ilmoitti tiistaina jäävänsä määrittelemättömän pituiselle tauolle, jäsenet keskittyvät soolouriin

Popsensaatio BTS ilmoitti tiistaina jäävänsä toistaiseksi tauolle. Ensimmäisen kerran yhtye ilmoitti lyhyestä tauosta vuonna 2019 ja seuraavan kerran joulukuussa 2021.

Supersuosittu K-popyhtye BTS ilmoitti uutisistaan vuotuisella juhlaillallisellaan. Yhtye esiintyi Yhdysvalloissa 6. joulukuuta vuonna 2019.

15.6. 7:04

Etelä-Korean maailmankuulu popyhtye BTS ilmoitti tiistaina jäävänsä määrittelemättömän mittaiselle tauolle. Yhtyeen jäsenet keskittyvät soolo­uriinsa. Asiasta uutisoi muun muassa uutistoimisto AFP.

Seitsenjäseninen BTS pudotti uutispommin vuotuisella Festa-illallisellaan, joka on osa yhtyeen vuosi­päivän juhlallisuuksia. Uutinen tauosta kerrottiin vain hieman sen jälkeen, kun BTS julkaisi Proof-nimisen albumin.

AFP:n mukaan yhtyeen jäsen RM, oikealta nimeltään Kim Nam-joon sanoi, että BTS:n Grammy-ehdokkuuksia saaneiden singlejen jälkeen hän ”ei enää tiennyt, millainen ryhmä BTS on”. Hän totesi yhtyeen jäsenten olevan uupuneita.

”Olen aina luullut, että BTS on erilainen kuin muut yhtyeet. K-popin ja koko idoli-järjestelmän ongelma kuitenkin on, että aikaa kypsyä ei anneta”, Kim jatkoi.

Jimin eli oikealta nimeltään Park Ji-min puolestaan totesi, että yhtyeen jäsenet pohtivat parhaillaan, millaisina artisteina he haluavat fanien muistavan heidät.

Yhtyeen jatkosta tarjottiin kuitenkin myös toivoa, kun Jung Ho-seok, artistinimeltään J-Hope, sanoi, että vaikka jäsenet tarvitsevat nyt muutosta, ”BTS:lle on tärkeää aloittaa seuraava luku”.

Illallisen aikana jäsenten kerrotaan liikuttuneen, kun yhtye kiitti fanejaan, jotka tunnetaan verkossa nimellä ”Army”.

BTS on aiemminkin ilmoittanut jäävänsä tauolle. Ensimmäisen kerran se ilmoitti lyhyestä tauosta vuonna 2019 ja seuraavan kerran joulukuussa 2021.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut