Popeda valtaa raviradan illalla – lippuja keikalle on vielä myynnissä reippaasti

Manserockin jätti Popeda esiintyy Teivon raviradalla osuvasti nimetyssä Popeda radalla -tapahtumassa. Vastaava keikkailta järjestettiin myös kolme vuotta sitten.

Popeda esiintyi Teivon raviradalla myös vuonna 2019.

10.6. 11:35

Aamulehti

Lippuja Popedan illan keikalle on vielä päivällä myynnissä reippaasti. Perjantai-aamupäivään mennessä lippuja on myyty järjestäjän mukaan kolmisentuhatta.

Manserockin jätti nousee Teivon raviradan lavalle perjantai-iltana. Popeda radalla -tapahtumassa ensimmäisenä vuorossa on ravilähtöjä ja haastatteluita, ja bändi valtaa esiintymislavan illan päätteeksi.

Vastaava keikka järjestettiin Teivossa myös vuonna 2019. Tuolloin lippuja myytiin noin 5 000. Tänä vuonna paikalle odotetaan noin 4 000 henkeä.

Poutaista iltaa toivotaan

Perjantaipäivänä säätiedote ennustaa illaksi parinkymmenen asteen lämpötilaa ja yksittäisiä sadekuuroja iltayhdeksän jälkeen. Ravien järjestämisen kannalta pilvipoutainen aamu on hyvä, sillä aurinkoisella säällä kenttää joudutaan kastelemaan paljon, kertoo tapahtuman järjestäjä Päivi Lehtonen Tampereen Raviradasta.

”Toivotaan että iltaa kohti sadekuurot pysyvät kaukana.”

Raviyleisö pääsee Nyssen ylimääräisillä bussivuoroilla paikalle ja pois. Lehtosen mukaan parkkipaikkoja on tuhatkunta ja paluukyytejä ajamassa on takseja, minkä vuoksi hän uskoo illan sujuvan mutkattomasti.

Kalliimmat vip- ja premium-liput on myyty loppuun, mutta peruslippuja on vielä myynnissä 42 euron hintaan.

Ovet avataan kello 17, ja musiikki alkaa yhdeksältä The Coveralls -coverbändin lämmittelyllä. Kello 21 muut kuin keikkarannekkeen ostaneet joutuvat poistumaan paikalta.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut