50 Cent on varmistunut Blockfestin pääesiintyjäksi – luvassa vielä lisää artistikiinnityksiä: ”Tapahtuma tulee olemaan tuttuun tapaan loppuunmyyty”

Blockfestissa esiintyvät 50 Centin lisäksi elokuussa muiden muassa Baby Tate ja Jack Harlow sekä kotimaisista esimerkiksi Melo, JVG ja Gasellit.

Tältä näytti Blockfesteilla kesällä 2018. Toimitusjohtaja Kalle Kallonen on rakentanut hiphop-festivaalista Tampereen kuuluisimpiin kuuluvan tapahtuman.

11.5. 12:41

Hiphop-festivaali Blockfest on Tampereen festivaalikesän kuuluisimpia tapahtumia. Ratinan stadionilla esiintyvät elokuussa muiden muassa amerikkalaisräppärit 50 Cent, Baby Tate ja Jack Harlow. Kotimaisista nimistä Blockfestissa nähdään muiden muassa JVG, Melo, Costi ja Gasellit.

Lue lisää: Tamperelainen Costi, 23, tekee biisejä yksin yksiössään – kunnianhimoinen räppäri luottaa omaan visioonsa: ”En koskaan antaisi levy-yhtiön gubbejen päättää puolestani”

Aamulehti kysyi Blockfestin toimitusjohtajalta Kalle Kalloselta, miltä festivaalin tilanne näyttää kahden koronavuoden jälkeen. Kallonen vastasi kysymyksiin sähköpostitse.

Huhtikuun lopussa Aamulehti uutisoi, että muutamat Pirkanmaalle suunnitellut musiikkifestarit on jouduttu perumaan lippujen vähäisen ennakkomyynnin vuoksi. Mikä on Blockfestin tilanne ennakkomyynnissä?

”Blockfestin ennakkomyynti käy vilkkaana. Tapahtuma tulee olemaan tuttuun tapaan loppuunmyyty. Noin 80 prosenttia lipuista on nyt myyty.”

Lue lisää: Miksi kesän tapahtumia joudutaan perumaan? – Nämä syyt ovat Pirkanmaallakin näkyvän ilmiön taustalla: ”Tämä on monien asioiden summa”

Mitä ajattelet siitä, että festivaaleille pitää ostaa liput aina hyvissä ajoin etukäteen?

”Se on kaikin puolin hyvä juttu. Järjestäjä tietää ajoissa, kuinka paljon asiakkaita on tulossa ja pystyy esimerkiksi varautumaan ja budjetoimaan palveluihin paremmin, jotta asiakaskokemuskin olisi parempi eikä aleta säästellä kuluissa huonon lipunmyynnin takia.”

50 Cent on Blockfestin ohjelmassa nyt kolmatta perättäistä kertaa. Kaksi edellistä kertaa peruuntuivat koronan vuoksi. Onko nyt sovittu jotain erityistä 50 Centin vierailusta?

”No itse keikassa ei sen erityisempää ole. Yleisesti muuttuneen maailmantilanteen takia sopimusehtoihin kiinnitetään nyt tarkempaa huomiota kuin koskaan.”

Onko Blockfestin elokuun ohjelma jo valmis vai täydentyykö se vielä?

”Hieman tulee vielä lisää artisteja, myös kansainvälisiä.”

Blockfestin kansainvälinen maine lienee aika hyvä. Miten itse kuvailisit artistien ja heidän edustajiensa suhtautumista Blockfestiin?

”Uskon myös näin. Vuosi vuodelta artistien edustajat tarjoavat artisteja meille aikaisempaa enemmän. Myös monta kilpailua, jossa useampi tapahtuma on havitellut samaa artistia, on päätynyt meidän eduksemme.”

Blockfest järjestetään 19.–20.8. Ratinan stadionilla ja sen ympäristössä.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut