Särkänniemen tapahtumarannan epäonni jatkuu: myös ensi kesän musiikkitapahtuma on peruttu

Alue, jossa piknik oli määrä järjestää, sijaitsee Santalahdessa Tampereella.

13.4. 10:04 | Päivitetty 13.4. 16:37

Aamulehti

Särkänniemen tapahtumarantaan ensi kesälle suunniteltu Tampere Piknik -festivaali peruuntuu. Syynä on vähäinen kysyntä. Tapahtuma oli tarkoitus järjestää 8.–9.7.2022 Santalahdessa.

Lue lisää: Tampereen Santalahden tapahtumaranta saadaan vihdoin käyttöön ensi kesänä – Lavalle nousee todella kova joukko kotimaisen musiikin kärkinimiä: Katso lista

Tampere Piknikin oli tarkoitus olla se tapahtuma, jossa Särkänniemen uusi tapahtumaranta saadaan tapahtumakäyttöön. Lipunostajat voivat hakea lippurahapalautuksia ostopaikasta.

Monia vastoinkäymisiä

Särkänniemen tapahtumaranta piti alun perin saada käyttöön jo kesällä 2020, jolloin siellä oli tarkoitus järjestää Rockfest ja paikalla juhlisi peräti 25 000 kävijää.

Ensin Rockfestin perui korona, sitten selvisi, että Särkänniemen tapahtumarannan yleisökapasiteetti pienenee merkittävästi, 10 000:een Santalahdessa sijaitsevan kaasuputken venttiiliaseman takia. Tämän seurauksena Rockfest päätettiin siirtää Ratinaan, ja lopulta koronan takia myös vuoden 2021 Rockfest peruttiin. Ensi kesänä Rockfest järjestetään Hyvinkäällä.

Osa Tampere Piknikin ohjelmistosta siirtyy Tampereen Tullikamarille. Samalla alkaa Tullikamarin Superviikko -konserttisarja, jossa esiintyvät 7.–9.7. Kaija Koo, J. Karjalainen ja Ellinoora. Lisää julkistuksia on tulossa.

Lue lisää: Näissä Näsijärven upeissa rantamaisemissa juhlii kesällä 25 000 rock-vierasta – Kävimme tutustumassa Tampereen uuteen tapahtumapuistoon: ”Ei muuta kuin rekat paikalle”

Lue lisää: Keikkapaikka järven rannassa tuntui unelmien täyttymykseltä Rockfestin järjestäjälle – nyt festivaali siirtyy Ratinaan, ja sillä voi olla ikäviä vaikutuksia

Lue lisää: Tampereen uuden tapahtumapuiston isoon ongelmaan löytymässä ratkaisu – jättitapahtumia tulossa sittenkin Näsijärvi-maisemiin

Tarkennus 13.4.2022 kello 16.36: Tarkennettu kuvatekstiin, että alue on Santalahti, jossa tapahtumia on ollut määrä järjestää, ei siis Särkänniemen ranta.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut