Tilaaja, näin pääset katsomaan Antti Ketosen konserttia

Kirjaudu sisään ja nauti konserteista ja kaikista muistakin Aamulehden digisisällöistä. Ota myös Aamulehden uutissovellus käyttöön.

Aamulehden tilaajat pääsevät nauttimaan Antti Ketosen konsertista torstaina. Jos et vielä ole kirjautunut Aamulehden verkkosivuille ja sovellukseen, tee se nyt.

23.3. 19:35

Aamulehti

Aamulehti näyttää tilaajilleen vuonna 2022 kiinnostavia keikkoja Tampereen ytimestä G Livelabista. Torstaina 24. maaliskuuta lavan valloittaa Suomen suosituimpiin laulajiin lukeutuva Antti Ketonen yhtyeineen.

Suora lähetys konsertista alkaa kello 19. Tallenne on katsottavissa viikon ajan.

Lue lisää: Suora lähetys kello 19: Antti Ketonen konsertoi Tampereella – katso keikka tästä

Kuukauden keikka -sarja

Aamulehti näyttää kerran kuussa suorana tilaajilleen kiinnostavan keikan Tampereen G Livelabista.

Ensimmäisenä vuorossa on Antti Ketosen keikka torstaina 24.3. kello 19.

Seuraavaksi vuorossa ovat Isaac Sene (15.4.) ja Jesse Markin (6.5.).

Jos olet Aamulehden tilaaja, sinulle kuuluvat kaikki digitaaliset sisältömme, myös kuukauden keikat. Saat ne käyttöösi, kun kirjaudut sisään.

Näin kirjaudut

Aamulehteen kirjaudutaan Sanoma-tilillä. Sanoma-tilillä voit kirjautua sisään kaikkiin Sanoman verkkopalveluihin sekä muokata niiden tilauksia ja vaihtaa vaikkapa osoitetietosi.

Tilin käyttäjätunnus on sähköpostiosoite, joka on liitetty Aamulehden tilaukseen. Jos olet kirjautunut, mutta et silti pysty lukemaan tilaajille tarkoitettuja sisältöjä, tarkasta, että olet kirjautunut oikealla sähköpostiosoitteella. Olet saanut kyseiseen sähköpostiosoitteeseen postia Aamulehden asiakaspalvelulta.

Aloita kirjautuminen painamalla Aamulehti.fi-sivuston oikeassa yläreunassa olevaa Kirjaudu-kuvaketta. Voit myös mennä suoraan osoitteeseen aamulehti.fi/kirjaudu. Aamulehden uutissovelluksessa kirjautuminen löytyy, kun painat oikean alareunan Lisää-kuvaketta. Seuraa kirjautumisikkunassa näkyviä ohjeita.

Jos tarvitset apua kirjautumisessa tai muissa Sanoma-tiliin liittyvissä asioissa, Aamulehden asiakaspalvelu auttaa sinua numerossa 010 700 4992.

Voit hoitaa Sanoma-tiliisi ja tilaukseesi liittyviä asioita osoitteessa oma.sanoma.fi.

Löydät lisätietoa kirjautumisesta ja Sanoma-tilin käyttöönotosta osoitteesta oma.sanoma.fi/aihe/sanoma-tili.

Ota sovellus käyttöön

Jos sinulla ei vielä ole Aamulehden uutissovellusta, nyt on hyvä hetki ottaa se käyttöön. Aamulehti palvelee lukijoita Aamulehti.fi:ssä ja uutissovelluksessa vuorokauden ja vuoden ympäri.

Uutissovellus on maksuton eikä edellytä Aamulehden tilausta. Sovelluksen uutisilmoitusten avulla tiedät, mitä Pirkanmaalla ja maailmalla tapahtuu juuri nyt. Tähtijuttuja ja näköislehteä pääsevät lukemaan ja kuukauden keikkaa katsomaan vain kirjautuneet tilaajat.

Jos sinulla ei ole vielä sovellusta, voit ladata sen Play-kaupasta (Android-laitteet) tai AppStoresta (Iphonet ja Ipadit) hakusanalla ”Aamulehti”.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut