Nightwishin konsertti Tampereen Nokia-areenalla siirtyy huhtikuulle - Musiikki - Aamulehti

Nightwishin Nokia-areenan konsertti siirtyy jälleen, taustalla rajoitukset – ”Kokemuksesta puuttuu paljon, jos ravintolat eivät ole auki”

Alkujaan loppuunmyytyyn konserttiin on siirtymisen myötä vapautunut joitakin satoja lippuja.

Nightwishin keikkajärjestäjän Extra Large Music oy:n promoottori Timo Isomäki kertoo, että konsertin siirtämisellä haluttiin varautua mahdollisiin koronarajoituksiin tammikuussa. Nightwish esiintyi Tampereella Ratinan stadionin konsertissa 31. heinäkuuta 2015.

13.1. 11:11 | Päivitetty 13.1. 12:38

Aamulehti

Sinfonisen metalliyhtyeen Nightwishin konsertti Tampereen Nokia-areenalla siirtyy huhtikuulle. Asiasta tiedotti Nokia-areena Instagram-tilillään torstaina.

Uusi konserttipäivä on perjantai 22. huhtikuuta. Alun perin konsertti piti järjestää jo 29. joulukuuta 2021, mutta koronarajoitusten vuoksi se jouduttiin siirtämään sunnuntaille 30. tammikuuta.

Lue lisää: Nightwishin jättikonsertti on jälleen vaakalaudalla: Järjestäjällä on nyt kaksi vaihtoehtoa – ”Täytyy avilta tarkistaa, mitä tämä päätös nyt todellisuudessa tarkoittaa”

Nightwishin keikkajärjestäjän Extra Large Music oy:n promoottori Timo Isomäki pitää harmillisena sitä, että konserttia joudutaan siirtämään toistamiseen.

”Nyt löydettiin kuitenkin kaikille osapuolille sopiva uusi päivä. Toivotaan, että keikka pystytään tuolloin tekemään", Isomäki kertoo. ”Olisimme tulleet tämän kanssa aikaisemminkin ulos, mutta tässä on vain niin monta monessa.”

Isomäen mukaan konsertin siirtämisellä halutaan varautua tammikuun lopulla mahdollisesti voimassa oleviin koronarajoituksiin. Yleisötilaisuudet on tällä hetkellä kielletty Pirkanmaalla 21. tammikuuta asti.

Ravintoloiden tulee sulkea ovensa kello 18 ja anniskelun päättyä kello 17. Ravintoloiden aukioloa koskeva asetus on voimassa tammikuun loppuun. Terveyden ja hyvinvoinnin laitos on esittänyt ravintoloiden täyssulkua kolmeksi viikoksi.

”Konserttikokemuksesta puuttuu paljon, jos ravintolat eivät ole auki. Asiakkaan kannalta asiaa täytyy ajatella kokonaisvaltaisesti”, Isomäki sanoo.

Konserttiin aiemmin ostetut liput käyvät uuteen päivään sellaisenaan, tai ne voi palauttaa lipunostopaikkaan 14. maaliskuuta mennessä. Alun perin loppuunmyytyyn konserttiin on vapautunut lippuja siirtymisten vuoksi.

”Lippuja palautui jo jonkin verran edellisen siirron myötä. Joitakin satoja lippuja näyttää olevan nyt jäljellä.”

Täydennys 13.1.2022 kello 12.14: Juttuun on päivitetty Timo Isomäen kommentit.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut