Pirkanmaan musiikkiopisto palasi lähiopetukseen - Musiikki - Aamulehti

Tampereella toimii musiikinopetuksen tavaratalo, jossa nuoret tarttuvat jopa harvinaisiin soittimiin – Näin Pirkanmaan musiikkiopisto palasi koronan jälkeen uuteen normaaliin

Pirkanmaan musiikkiopisto täytti viime vuonna 50 vuotta keskellä hankalinta korona-aikaa. Opisto otti tietotekniikan luovasti käyttöön jopa kaikkein nuorimpien oppilaiden kanssa. Nyt talossa on palattu tuttuun arkeen. Opettajat ja oppilaat kertovat tässä jutussa, mitä Tampereen lisäksi Kangasalla, Ylöjärvellä, Hämeenkyrössä ja Pirkkalassa toimivassa opistossa nyt tapahtuu.

Tuomas Yli-Jokipii (kesk.) ja Aapo Airaksinen ovat yhteistunnilla Pirkanmaan musiikkiopiston Kurila-rakennuksessa opettajansa Teija Parviaisen kanssa.

19.10. 18:07

Aamulehti

Elävä musiikki on palannut vanhaan jugend-taloon Tampereen Eteläpuistossa. Etätyöskentely on ainakin toistaiseksi takana myös Pirkanmaan musiikkiopistossa.

Soittamisen ääniä kuuluu niin musiikkiopiston päärakennuksen eri kerroksista kuin mukulakivisen Kurilankadun toisen puolen Kurila-rakennuksenkin uumenista. Kurilan ensimmäisessä luokkahuoneessa musisoivat yhdeksänvuotiaat harmonikkaoppilaat Tuomas Yli-Jokipii ja Aapo Airaksinen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut