Haloo Helsinki! -musikaali Linnanmäellä helmi–maaliskuussa 2020 - Musiikki - Aamulehti

Haloo Helsinki! -musikaalissa kuuluvat fanien koskettavat tarinat – Ystävyydestä kertova musikaali Linnanmäelle helmikuussa 2020

Haloo Helsinki! -yhtyeen kappaleisiin perustuvan musikaalin ovat käsikirjoittaneet Kiti Kokkonen ja Jenni Pääskysaari. Esityksen ohjaa Samuel Harjanne.

15.5.2019 15:50

Aamulehti

Haloo Helsinki! -yhtyeen kappaleisiin perustuvan musikaalin kantaesitys tulee Linnanmäen Peacock-teatteriin helmikuussa 2020. Ystävyydestä kertova musikaali Maailma on tehty meitä varten on Kiti Kokkosen ja Jenni Pääskysaaren käsialaa.

– Olemme otettuja ja innoissamme siitä, että saamme käsikirjoittaa juuri tämän musikaalin. Yhdessä kirjoittaminen on ollut ihanaa, Kokkonen ja Pääskysaari kertovat tiedotteessa.

Käsikirjoitukseen on sovitettu yhtyeen fanien lähettämiä tarinoita heidän elämänsä tärkeistä hetkistä.

– Pyysimme faneiltamme tarinoita tueksi musikaalin käsikirjoitukseen. Saimme niitä luettavaksi huikean määrän, yhteensä satoja. Ne koskettivat meitä syvästi, joten suurkiitos teille kaikille, yhtye kertoo.

Esityksen ohjaa kansainvälistä uraa tekevä Samuel Harjanne. Hän on ohjannut muun muassa Tampereen Työväen Teatterin Billy Elliot -musikaalin ja Helsingin Kaupunginteatterin Kinky Bootsin.

Musiikin on sovittanut Eeva Kontu, joka toimii myös vastaavana kapellimestarina ja musiikkidramaturgina.

Musikaalin näytökset jatkuvat maaliskuun 2020 loppuun. Esityksen tuottavat Suomen Komediateatteri ja Vallila Music House. Lipunmyynti alkaa ensi viikolla.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: