Palkintorohmu John Legend liittyy Pori Jazzin kiinnityksiin Chrissy Teigen - Musiikki - Aamulehti

Palkintorohmu John Legend esiintyy ensi kesänä Pori Jazzissa

John Legend esiintyy heinäkuussa Pori Jazzissa. Porissa jännitetään nyt, saapuuko paikalle myös Legendin puoliso, malli Chrissy Teigen.

17.2.2020 10:49

Runsain mitoin palkittu ja maailmanlaajuiseen suosioon viime vuosina noussut amerikkalaisartisti John Legend konsertoi Pori Jazzissa torstaina 16.7.

Legend on myynyt levyillään moninkertaista platinaa ja voittanut 11 musiikkialan arvostettua Grammy-palkintoa. Hänet tunnetaan niin laulajana, säveltäjänä, näyttelijänä kuin tuottajanakin. Kuusi albumia julkaisseen Legendin suurimpia hittejä on vuonna 2013 julkaistu All of me.

Legendilla on myös niin kutsuttu EGOT-status. Se tarkoittaa henkilöä, joka on voittanut jokaisen USA:n neljästä merkittävimmästä viihdealan palkinnosta: televisioalan Emmyn, musiikkialan Grammyn, elokuva-alan Oscarin ja teatterialan Tonyn. Legend on ensimmäinen tummaihoinen tässä kategoriassa. Niin kutsuttuja EGOT-kerholaisia on toistaiseksi kaikkiaan vain 15.

Twitter- ja Instagram-maailmaa tuntevat jäänevät John Legendin lisäksi odottamaan, josko Legendin vanavedessä Poriin saapuisi myös hänen puolisonsa Chrissy Teigen.

Mallinakin työskentelevä Teigen tunnetaan laajalti sosiaalisessa mediassa suorapuheisena supliikkinaisena. Hänellä on Twitterissä 12,3 miljoonaa seuraajaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos