Rockfestin valmistelut jatkuvat - järjestetään jollei määrätä toisin - Musiikki - Aamulehti

Rockfest järjestetään Tampereella, ellei toisin määrätä – monet festarit miettivät nyt, mitä kesän tapahtumille käy

Rockfestin valmistelut ovat yhä käynnissä. Promoottori Timo Isomäki toivoo päätöksiä hyvissä ajoin, sillä tapahtuma järjestetään näillä näkymin aivan nykyisten kieltojen päättymisen jälkeen.

25 000 ihmistä. Rock-kansa saa käyttöönsä uuden puiston Tampereen keskustan tuntumassa, jos poikkeustoimet sallivat tapahtuman järjestämisen.­

28.3.2020 12:20

Aamulehti

Kesän festareiden valmistelu on hyvässä vauhdissa koronavirustoimista huolimatta. Yksi kesän suurimmista tapahtumista on Hyvinkäältä Tampereelle siirtyvä Rockfest, jonka pääesiintyjinä ovat muun muassa Iron Maiden, Nightwish ja Sabaton.

Rockfest

5.– 7. kesäkuuta järjestettävä Rockfest on Särkänniemen tapahtumarannan ensimmäinen suurtapahtuma.

Festivaalia tekee Nelonen Media Live.

Aikaisemmin Rockfest on järjestetty Vantaalla ja kahtena viime kesänä Hyvinkäällä.

Pääesiintyjiä ovat Suomessa aiemmin 27 kertaa vieraillut brittiläinen Iron Maiden sekä pääsiäisen korvilla uuden levyn julkaiseva kotimainen Nightwish.

– Tällä hetkellä elämme viranomaismääräysten mukaisesti. Tämänhetkisen tiedon mukaan yli 500 henkilön tapahtumien kielto päättyy 31. toukokuuta, toteaa tapahtuman promoottori Timo Isomäki.

Isomäen mukaan Rockfest on kartoittanut vaihtoehtoja tapahtuman peruuntumisen tai siirtymisen varalle, mutta toistaiseksi tapahtuman valmistelut jatkuvat normaalisti.

Näissä Näsijärven upeissa rantamaisemissa juhlii kesällä 25 000 rock-vierasta – Kävimme tutustumassa Tampereen uuteen tapahtumapuistoon: ”Ei muuta kuin rekat paikalle”

– Useat festivaalit ovat samassa tilanteissa kuin me. Olemme viestineet Arkadianmäelle, että tarvitsemme päätöksiä suhteellisen nopealla aikataululla, koska käynnissä ovat koko ajan isot työmaat ja valmistelut ensi kesälle, hän sanoo.

Tapahtuman lipuista on myyty jo noin 80 prosenttia, eikä lippuperuutuksia ole Isomäen mukaan tullut. Lauantain sekä kolmen päivän VIP- ja Premium-liput ovat loppuunmyytyjä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?