Ilkka Lipsanen esiintyy Yksi totuuden uudella rap-biisillä nimeltä Don Juan. - Musiikki - Aamulehti

Danny, 76, kokeilee nyt Suomi-rappia – Tästä aluevaltauksesta Lipsanen iloitsi Aamulehden haastattelussa tammikuussa

Danny kokeilee nyt rap-skeneä. Aiemmin Dannyn kanssa on tehnyt yhteistyötä myös RosvoSektori-niminen rap-yhtye.­

22.2.2019 18:34

Räppiduo Yksi totuus eli Mäkki ja DJ Takapotku julkaisevat uuden Don Juan -singlen. Kappaleella vierailee yllättäen laulaja-musiikkineuvos Danny eli Ilkka Lipsanen, joka tunnelmoi kertosäkeessä hurmurin roolissa.

–Kuiskaan korvaasi hunajaa, palvelen rakkauden jumalaa, laulaa Danny perjantaina ilmestyneellä kappaleella.

Danny iloitsi tulevasta kappaleesta Aamulehden haastattelussa tammikuussa:

–Rap-musiikkihan on pääasiassa rytmistä puhumista. Olin tosin tekemässä kuukausi sitten uuden laulun, josta veikataan hittiä. Se on erään rap-artistin ja minun yhteistyö. Minä laulan melodian ja räppäri räppää oman juttunsa. Työ oli mielenkiintoista ja hauskaa. Kappaleessa on riittävän hyvä melodia, riittävän hyvä teksti ja siinä on ne ajan avaimet tähän päivään, Ilkka Lipsanen kertoi tuolloin.

Fiitti räppikappaleella on harvinainen tapaus Ilkka Lipsasen yli 50-vuotisella uralla.

Yhdelle totuudelle Dannyn vierailu kappaleella on levy-yhtiön mukaan suuri kunnia.

–Iso D on raudankova ammattilainen ja legenda, voi sanoa, että hän naulasi tämän kappaleen viimeisen päälle. Olemme todella otettuja saadessamme Dannyn fiittaamaan biisille, kaksikko kiittelee.

Mäkin ja DJ Takapotkun muodostama Yksi totuus -duon kappaleita on striimattu Spotifyssa ja muissa suoratoistopalveluissa yli 23 miljoonaa kertaa. Yhtyeen tuoreinta Suomi feat. Matti Nykänen -kappaletta on kuunneltu jo yli kaksi miljoonaa kertaa.

Kuuntele kappale tästä:

Lue Dannyn pitkä haastattelu tästä: Ilkka Lipsanen puhuu avoimesti ikääntymisestä, kuolemasta, uusista unelmistaan ja suhteestaan alkoholiiin: "Tällaista on ollut olla Danny"

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?