Anni Lötjönen laulaa seksuaalisesta vapautuksesta, päihteistä, parisuhdeväkivallasta ja politiikasta Suomen hurjimmalla energialla ja lavakarismalla – lue juttu joko kirosanoilla tai siistittynä - Musiikki - Aamulehti

Rajuista teemoista laulavan Anni Lötjösen luotsaama Huora päättää kiertueensa Tampereelle lauantaina – lue juttu joko kirosanoilla tai siistittynä

Huora esiintyy tänään Porissa ja huomenna Tampereella Pakkahuoneella.

13.12.2018 20:29 | Päivitetty 15.12.2018 8:09

Punk on ilmaisuvoimainen tyylilaji ja sille ovat ominaista selkeä viesti sekä kirosanojen käyttö. Tässä Anni Lötjönen yhtyeineen on tällä hetkellä Suomen kovin tekijä. Siksi teimme eri tavalla kuin normaalisti.

Jutun painetussa versiossa yhtyeen nimi ja kaikki sukuelimiin viittaavat suomalaiset voimasanat on vaihdettu niiden anatomisiin, neutraaleihin synonyymeihin ja seksiin liittyvät ilmaukset puhekielisistä kaunokielisemmiksi sanoiksi. Neutraaliksi tekstiksi. Voit lukea version painetusta Aamulehdestä perjantaina 14.12.2018 ja myös klikkaamalla ensimmäistä alla olevaa linkkiä.

Jutun alkukielisen version, jossa bändi esiintyy oikealla nimellään ja puhuu oikealla kielellään, voit lukea klikkaamalla toista alla olevaa linkkiä, jos olet täysi-ikäinen etkä järkyty suomalaisista kirosanoista.

Lue tästä Suomen hurjimmasta bändistä ja laulajasta kertova, kieleltään siistitty juttuversio.

Lue tästä Suomen hurjimmasta bändistä ja laulajasta kertova, alkukielinen juttuversio. HUOM! Tätä linkkiä klikkaamalla vahvistat olevasi täysi-ikäinen Aamulehden lukija.

Katso videolta kuinka yhtye valmistautuu sadanteen keikkaansa Karkkilan Pub Pikkupässissä:

Suomen kovimmalla lavakarismalla varustetun bändin laulajan, Anni Lötjösen, lavashortsit ja -toppi ilmaantuvat vielä hetken ennen yhtyeen 100. keikan alkua Pub Pikkupässin backstagella Karkkilassa, kun Lötjönen ottaa vielä nopeat löylyt pubin saunassa.

Anni Lötjönen ennen keikkaa.

Tässä jutussa kerromme, miksi ja miten teimme jutun "Prostituoitu"-yhtyeestä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut