Rammsteinin keikka Ratinassa: Näin paljon liput maksavat - Musiikki - Aamulehti

Rammsteinin lipunmyynti alkaa tänään kymmeneltä – Tämä lippujen ostosta on hyvä tietää

Ramsteinin keikan liput maksavat suunnilleen saman verran kuin vuonna 2017 Ratinassa järjestetyn Robbie Williamsin konsertin.

7.11.2018 19:30 | Päivitetty 8.11.2018 9:51

Saksalainen metallibändi Rammstein esiintyy Tampereen Ratinassa 10. elokuuta 2019. Lipunmyynti keikalle alkaa torstaina 8. marraskuuta kello 10. Lippuja myydään ainoastaan lippu.fi-sivuston kautta.

Liput maksavat edullisimmillaan 99 euroa, kalleimmat liput keikalle maksavat 119,90 euroa. Liput ovat samaa hintaluokkaa kuin Robbie Williamsin vuonna 2017 järjestetyn Ratinan-keikan, jonne halvimmat liput maksoivat 94,50 euroa. Williamsin konsertissa yleisöä oli reilut 30 000.

–Rammstein on tunnettu huikeasta show'staan. Kyseessä saattaa hyvinkin olla suurin ja näyttävin Ratinassa toteutettu tuotanto tähän mennessä, kommentoi konsertin promoottori Rauha Kyyrö Fullsteam Agencysta.

Lue myös: Tampereella on jälleen ensi kesänä maailmanluokan stadionkeikka: Rammstein tuo konserttispektaakkelinsa Ratinaan elokuussa

Konsertin muu ohjelmisto ja aikataulu julkistetaan myöhemmin.

Tampereen keikalle yksi henkilö voi ostaa korkeintaan kuusi lippua. Stadionin takakaarteen D-istumakatsomoon ei ole ikärajaa, muiden istumakatsomoiden ja permannon seisomakatsomon ikäraja on 18 vuotta.

Loppuunmyytyjä keikkoja

Rammstein on esiintynyt Suomessa monta kertaa aiemminkin, muun muassa Helsingin areenalla ja festivaaleilla, kuten Provinssissa vuonna 2016 ja Rockfestissa vuonna 2017. Esimerkiksi vuoden 2010 Helsingin areenakeikan liput myytiin loppuun kuudessa minuutissa.

–Toivomme tietysti, että Ratina on täynnä elokuussa, Kyyrö sanoo.

Tampereen-konsertti on osa yhtyeen Euroopan-kiertuetta, joka alkaa toukokuussa Saksan Gelsenkirchenistä. Suomeen yhtye tulee Riiasta, ja Tampereelta kiertue jatkuu Tukholmaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos