Aviciin vanhemmat kommentoivat poikansa kuolemaa avoimessa kirjeessä - Musiikki - Aamulehti

Aviciin vanhemmat kommentoivat poikansa kuolemaa avoimessa kirjeessä

Aviciin eli Tim Berglingin perhe kiittää tuesta, jota he ovat saaneet poikansa ja veljensä kuoleman jälkeen.

24.4.2018 9:55 | Päivitetty 24.4.2018 21:04

Viime perjantaina kuolleena löydetyn dj-tuottaja Aviciin vanhemmat ovat kommentoineet poikansa kuolemaa ensimmäisen kerran julkisesti. Aviciin perhe julkaisi avoimen kirjeen myöhään maanantai-iltana Aviciin tiedottajan Ebba Lindqvistin välityksellä ja siitä ovat raportoineet monet ruotsalaislehdet, kuten Aftonbladet.

"Kiitämme kaikki saamastamme tuesta ja rakkaudentäyteisistä kuvauksista pojastamme ja veljestämme. Olemme kiitollisia kaikille, jotka rakastivat Timin musiikkia ja joilla oli kauniita muistoja hänen kappaleistaan.

Kiitos eleistä, joilla on kunnioitettu Timiä, kuten kokoontumisesta Sergelin torilla, kirkonkelloista, jotka soittivat hänen musiikkiaan, ja hiljaisista hetkistä eri puolilla maailmaa.

Rakkaudella,

Perhe."

Lue lisää: "Join aivan liikaa, tuli ylipäätään juhlittua aivan liikaa" – Kuolleena löydetty huippu-dj Avicii kertoi ongelmistaan useissa haastatteluissa vuosien varrella

Avicii, oikealta nimeltään Tim Bergling, löydettiin viime perjantaina kuolleena Omanin Muscatista. Hän oli kuollessaan 28-vuotias.

Lue lisää: Tämä mies tapasi Aviciin vain päiviä ennen tähden kuolemaa: "Hän ei näyttänyt sairaalta"

Tukholmassa väki kokoontui viime lauantaina Sergelin torille muistamaan edesmennyttä nuorta tähteä.

Dj-tuottaja Avicii kuoli 28-vuotiaana.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut