Toinen ehdokas oli ylivoimainen Moron Muumimuki-äänestyksessä – Taide piti pintansa

Fiskars, Moomin CharactersTM
Toinen ehdokas oli ylivoimainen Moron Muumimuki-äänestyksessä – Taide piti pintansa

Taikurin hattu oli täysin ylivoimainen Moron muumimuki- äänestyksessä.

Moro

Vuosi sitten Muumimuseossa Tampereella myyntiin tullut keräilymuki Taikurin hattu oli täysin ylivoimainen Moron Muumimukiäänestyksessä. Muki on ensimmäinen Muumi-taidemuki ja on myös muodoltaan perinteinen Muumimuki.

Muumimukia äänesti peräti 1 358 Moron lukijaa. Näistä äänistä Taikurin hattu vei 1 097.

Toisena äänestettävänä oli maaliskuussa julkaistu uudenlainen emaloitu Muumimuki, joka on Muumimuseon ja Muurlan yhteistyötä ja nimeltään Muumimuseon muki 1/2018. Se sai 261 ääntä.

Jari Kuusenaho / Tampereen taidemuseo
Muumimuseon muki 1/2018.

Muumimuseon muki 1/2018.

Turkista kaksi ääntä

Muumimuki äänestykseen tuli ääniä paljon ulkomailta. Äänestysohjelman mukaan ääniä tuli Turkista 2, Virosta 1, Ruotsista 1, Saksasta 2, Hollannista 37, Belgiasta 1, Espanjasta 2, Portugalista 1 ja Italiasta 1.

Myös Hot Rod & Rock Shown iltabileiden kahden hengen lippupakettia tavoiteltiin ulkomaita myöden. Halukkaita rockabilly-keikalle oli yli 400, joista lippupaketin voitti kangasalalainen Helena Illikainen.

Lauantaina 21. huhtikuuta pääesiintyjänä Olympiakorttelissa on rockabilly-legenda Dave Phillips Hot Rod Gang -bändeineen.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio