Jari MylläriMoro, Keskustori

Moron peräkonttikirppiksen Tapuli-kahvilasta Vanhan kirkon vierestä saa perinteiseen tapaan takuuvarmasti tuoretta pullaa, sillä Tredun Hepolamminkadun leipuri-kondiittoriopiskelijat pyöräyttävät noin 1 500 sokerihuurrettua voisilmäpullaa lauantain ja sunnuntain välisenä yönä. He tekevät kirppikselle myös sämpylöitä ja gluteiinittomia pullia.

Pullia ja muitakin elintarvikkeita on kirppiksen jälkeen myynnissä Tredun Hepolamminkadun ja Pyynikin myymälöissä.

Moro-makkaraa

Viime keväänä kirppiksen pisimmät jonot syntyivät makkaranmyyntipisteeseen, jossa Epilän peltiseppä Kari Kaski savusti Moro-makkaroita itse tehdyssä savustusgrillissään, joka muistuttaa vanhaa veturia.

Kaski on paikalla myös ensi sunnuntaina ja myy RuokaNyssen hyväksi savustettua Moro-makkaraa.


Lue myös nämä


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio