Ratapihankadun ongelmaristeykseen maalattiin suojatiet torstaina – kaupunki korjasi epäkohdan nopeasti

Illalla yhdeksän maissa maalarit vetelivät viimeisiä valkoisia viivoja kadun pintaan – Lehdistöllä taisi olla vaikutusta nopeaan toimintaan.

Päivi Vasara
Ratapihankadun ongelmaristeykseen maalattiin suojatiet torstaina – kaupunki korjasi epäkohdan nopeasti

Siinä ne ovat! Ratapihankadun pulmaristeykseen maalattiin suojatiet torstaina illalla. Tämä kuva on otettu perjantaina aamulla.

Päivi VasaraMoro

Aina joskus Moron lehtijutuilla on välitöntä vaikutusta kaupungin epäkohtiin.

Ratapihankadun ongelmaristeykseen maalattiin suojatiet heti eilen torstai-iltana, kun tästä puutteesta oli kerrottu torstain Morossa.

Kaupunki osoitti teolla huomioineensa risteyksen liikenneturvallisuuden puutteen autoilijoiden, jalankulkijoiden ja pyöräilijöiden näkövinkkelistä.

Moron lukija osui paikalle iltayhdeksältä, ja päätteli, että nyt on medialla ollut vaikutusta asioiden edistymiseen. Hän oli risteyksessä torstaina iltayhdeksältä, ja silloin suojatiemerkinnät olivat viittä vaille valmiit.

–Olivat torstaina aamulla saaneet tilauksen, mutta eivät piirustuksia vieläkään. Hyvin näytti sujuvan maalausten teko ilmankin. Pikkuisen naureskelivat hekin kiireelle, kertoo Timo Lampila pyöräilyseura Kaupin kanuunoista.


Lue myös nämä


Kommentit (13)

  • Felix

    Koko ajan tehdään kosmeettisia muutoksia risteyksessä, jossa vain yksi ratkaisu on oikein eli tavara-aseman purkaminen pikimmiten.

  • Älykääpiö

    Katu on täysi susi kunnes tuo järjetön rakennus lähtee ja suojatien tarve poistuu.
    Tampereen suurin hölmöys tällä hetkellä.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio