Nyt on yli 10 000 asuntoa, Toas lahjoitti täytekakun

Opiskelija-asunnot: Kissanmaalla muutettiin uuteen taloon, jossa oli myös Toasin 10 000:s asunto.

Eriika Ahopelto, Aamulehti
Nyt on yli 10 000 asuntoa, Toas lahjoitti täytekakun

Kirsi Koski (vas.) ja Pia Ylimäki onnittelivat Erkka Tommolaa ja Elina Kaurasta.

Moro, Kissanmaa

Lentävänniemen suunnasta muuttanut Elina Kauranen ja Ruotulasta muuttanut Erkka Tommola saivat ensimmäiseen yhteiseen kotiinsa tervehdyskäynnin viime perjantaina. Kummatkin ovat paljasjalkaisia tamperelaisia. Kaiken lisäksi Elinan vanhemmat asuivat Toasilla Elinan syntyessä.

Tampereen opiskelija-asuntosäätiön 10 000. asunnossa asuva nuoripari sai Toasin toimitusjohtajalta Kirsi Koskelta ja asiakaspalvelupäällikkö Pia Ylimäeltä herkullisen täytekakun ja lahjakortin. Nuoripari muutti Kissanmaankadulle valmistuneeseen opiskelijataloon syyskuun alussa. Elina opiskelee TTY:llä arkkitehtuuria ja Erkka samassa paikassa tuotantotaloutta.

–Hyvin on kotiuduttu. Tämä on rauhallinen talo, nuoripari kiitteli.

Uuden Toas Kissanmaa -talon myötä Toasin asuntojen kokonaismäärä kipusi yli 10 000:n.


Kommentit (1)

  • Nimetön

    Olisi kohtuullista, että myönnettäisiin, että TOAS:n (ja muidenkin) opiskelija-asujat saavat monenlaista tamperelaisten piilotukea: vapautuksia kiinteistöverosta, tontin vuokrista, kaupunki takaa lainat ym. Valtion tuet opiskelija-asunnoille päälle (väh. 10%). TOAS on siis paljon paremmassa asemassa kuin muut vuokranantajat (onhan niitä muitakin, ainakin POAS). Nämä tuet pitäisi kokonaan poistaa ja kompensaatio tulisi tehdä korottamalla asumistukea.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio