Nukke pukeutuu prinsessamekkoon ja Batman kimaltavaan viittaan Museo Milavidassa lauantaina – barbiegaalaan pistetään päälle vain parasta

TADA – Tampereen design- ja arkkitehtuuriviikko päättyy lauantaina 2. syyskuuta leikkimieliseen koko perheen barbiegaalaan.

John Palmén / Alma Median arkisto
Nukke pukeutuu prinsessamekkoon ja Batman kimaltavaan viittaan Museo Milavidassa lauantaina – barbiegaalaan pistetään päälle vain parasta

Museo Milavidassa järjestetään lauantaina 2.9. koko perheen tapahtuma, jossa nuket ja niiden omistajat pukeutuvat parhaimpiinsa.

Essi RundgrenMoro, Milavida

Museo Milavidassa Näsinpuistossa järjestettävässä tapahtumassa barbiet, nuket, actionfiguurit, supersankarit tai mollamaijat pukeutuvat parhaimpiinsa ja pääsevät esittäytymään muotinäytöksessä ja salamavalojen säihkeessä punaisella matolla. Paikalla ovat myös Moron toimittaja ja valokuvaaja, jotka ikuistavat ihastuttavimmat gaala-asut, joten parastaan kannattaa pistää.

–Juhlapuku käy kaikille. Barbiella voi olla prinsessamekko ja Batmanilla vaikka kimaltava lurex-viitta. Toivottavasti myös nukkejen omistajat tulisivat parhaimpiinsa pukeutuneina. Itsekin tässä juuri sovitan juhlamekkoani lauantaita varten, kertoo tapahtumaa järjestävän DesignOnTampereen toiminnanjohtaja Minna Männistö.

DesignOnTampereen lisäksi tapahtumaa ovat järjestämässä Museo Milavida ja ILOILO Tuotantopalvelut. Männistö on tapahtumassa kaksoisroolissa, sillä hän toimii paitsi TADA-viikon järjestäjänä myös nukkejen muotinäytöksen juontajana. Lapset tuntevat Männistön paremmin nimellä Täti Taikakynä. Hän on esiintynyt lasten tapahtumissa, päiväkodeissa ja kouluissa jo kymmenen vuoden ajan.

–Olen tällainen lastenkulttuuri-ihminen. TADAssa oli tänä vuonna ensimmäistä kertaa oma ohjelmakokonaisuus lapsille.

Muotinäytöksen ja punaisen maton valokuvauspisteen lisäksi ohjelmassa on ainakin Täti Taikakynän paperinukketyöpaja, nukenvaatteiden ompelua vaatetussuunnittelija Nanna Nurmalan johdolla sekä opastettu kierros Milavidan Fantastica-näyttelyyn koko perheelle. Vitriiniin on koottu nukkeja juhlapuvuissaan.

–Minulla on ollut oma barbiekokoelma, mutta lahjoitin sen Vapriikkiin alkuvuodesta. Milavidaan on koottu esille vitriiniin nukkeja juhlapuvuissaan. Siellä on kuulemma muutama minunkin nukkeni, joten luvassa on jälleennäkemisen riemua.

Muotinuket juhlapuvuissaan -tapahtuma järjestetään lauantaina 2.9. kello 11–18. Ohjelma sisältyy Museo Milavidan normaaliin pääsymaksuun.

–Järjestelyporukkamme on aivan innoissaan. Toivotaan, että paikan päälle tulee kaiken ikäisiä nukkefaneja.

Muotinuket juhlapuvuissaan -barbiegaalan ohjelma

Ohjelma sisältyy museon pääsymaksuun.

Kello 11.30–12: Muotinuket juhlapuvuissaan. Muotinäytöksen juontaa Täti Taikakynä.

Kello 12–13: Muotinuket punaisella matolla, valokuvauspiste.

Kello 12–13: Paperinukketyöpajassa Täti Taikakynä piirtää ilta- ja juhlapukuja.

Kello 12–13: Nukenvaatteiden ompelupiste. Vaatetussuunnittelija Nanna Nurmala ompelee nukenvaatteita.

Kello 14–14.40: Fantastica! Valentinon pukuja yksityiskokoelmista -näyttely. Opastettu näyttelykierros koko perheelle. Nuket mukaan Ensimmäiset 30 mahtuu kierrokselle.

Kello 15-16: Muotinuket punaisella matolla, valokuvauspiste.

Kello 15–16: Paperinukketyöpajassa Täti Taikakynä piirtää ilta- ja juhlapukuja.

Koko päivän non stop omatoimiohjelmaa kello 11–18.

Pääsyliput: Museon pääsymaksu 3 / 6 / 7 euroa. Perhelippu 15 euroa (2 aikuista, 1-4 lasta). Alle 7-vuotiaat lapset ja sotiemme veteraanit ilmaiseksi.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio