Urheilullista

Moron urheilullista: Tampereen nuorilla arvokas ryöstöreissu Tukholmaan

Mika Kanerva
Moron urheilullista: Tampereen nuorilla arvokas ryöstöreissu Tukholmaan

Tampereen Sisun Tarmo Kanerva nappasi Mälar Cupin nuorten sarjassa peräti neljä kultaa ja kaksi hopeaa.

Telinevoimistelu

Pohjoismaiden suurin telinevoimistelun seurajoukkuekilpailu Mälar Cup pidettiin 4.–5.11. Tukholman Brommassa. Tampereen Sisu oli matkassa kolmella poikien ja yhdellä tyttöjen joukkueella.

Miesten kisassa oli mukana kaikkiaan 20 joukkuetta. Voiton vei Ruotsin Hammarby, toinen oli Espoon Telinetaiturit ja kolmas Sisun ykkösjoukkue Tarmo Kanerva, Eeli Mikkola, Joona Reiman, Tomas Kaartinen ja Aaro Harju.

Sisun kakkosjoukkue sijoittui seitsemänneksi kokoonpanolla Oula-Pekka Äijänen, Ilari Huovinen, Niila-Petteri Äijänen, Juuso Pelttari sekä Eemeli Kakko ja kolmosjoukkue 14. sijalle Nuutti Juntusen ja Toni Rannan voimin.

Naisten puolella mitteli peräti 38 joukkuetta. Sisun Helmi Tuohimäki, Fanni Ruuhonen ja Susan Sadeharju saavuttivat 13. sijan.

Nuorten 6-ottelussa Tarmo Kanerva ja Eeli Mikkola nappasivat arvokkaan kaksoisvoiton. Loistavaan syysvireeseen päässyt Tarmo teki pisteet 74,950 ja selän rasitusosteopatiasta toipuva Eeli keräsi pisteitä 72,300.

Poikien 6-ottelussa Sisun Joona Reiman (66,100) ja Aaro Harju (63,950) voimistelivat hopeaa ja pronssia Ruotsin Luis Il Sung Melanderin (71,900) jälkeen.

Nuorten sarjassa Tarmo Kanerva kahmi kultamitalit permannolla, renkailla ja hypyssä sekä hopeaa hevosella ja rekillä. Eeli Mikkola voitti paraatitelineensä nojapuut ja otti permannolta hopeaa.

Poikien sarjassa Joona Reimanin saldo oli permannon ja hypyn kulta sekä renkaiden ja nojapuiden hopea. Aaro Harju voimisteli hevosen ja rekin hopealle. Lisäksi Juuso Pelttari otti permannon hopeaa ja nojapuiden pronssia, Nuutti Juntunen hyppäsi hopealle, Niila-petteri Äijänen taiteili renkailla pronssia ja Tomas Kaartinen saavutti rekin pronssia.

Ensimmäistä kertaa kansainvälisissä kisoissa mukana olleet Tampereen Voimistelijoiden Sonia Pulkkinen ja Maisa Kuusikko sekä Sisun Helmi Tuohimäki onnistuivat upeasti tyttöjen sarjan neliottelussa: Sonia vei kultaa, Maisa hopeaa ja Helmi väläytteli potentiaaliaan tullen neljänneksi.

Tyttöjen telinefinaalissa Kuusikko otti kultaa permannolta sekä puomilta ja Pulkkinen kultaa nojapuilta ja hopeaa hypystä. Naisten sarjassa TV:n Wilma Malin toi hopeaa hypystä sekä nojapuilta.

Tämän viikon lauantaina 11.11. Tampereen Sisu järjestää poikien seurajoukkueiden SM-finaalin eli tuttavallisemmin JunnuGymin finaalin Ikurin liikuntahallissa. Käytännössä Sisu on jo varmistanut seuramestaruuden, joka tulee olemaan neljäs peräkkäinen.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio