Rugby

Tampere Rugby Clubin naiset jättivät Jyväskylä Rugby Clubin jalkoihinsa viime lauantaina Raholassa murskaavalla 75–0-tuloksella.

Vaikka Tampereen alkukausi SM-sarjassa on ollut menestyksekäs, piste-eron suuruus tuli kotijoukkueellekin jonkinasteisena yllätyksenä. Lukemista huolimatta ottelu oli varsin fyysinen, eikä Jyväskylä luovuttanut pisteitä helpolla.

Tampere tekee vakuuttavaa jälkeä tällä hetkellä sarjataulukon toisella sijalla ja joukkue on varmistanut semifinaalipaikkansa jo nyt, kun runkosarjaa on vielä kaksi kierrosta jäljellä. Todennäköistä on, että SM-finaalista tulee totuttuun tapaan Helsingin ja Tampereen välinen kamppailu.

Tampere Rugby Clubin miehet kamppailevat I-divisioonan kärkisijasta Tallinnan Kalev-joukkueen kanssa ja ovat myös varmistaneet paikkansa semifinaaleissa. Seuran tavoitteena onkin tuplavoitto syyskuun lopun finaaleissa Porissa.

Seuraavat kotiottelut Raholan urheilukentällä nähdään 9. syyskuuta, kun kello 12 TRC:n naiset kohtaavat Turku Swansin ja kello 14 TRC:n miehiä vastaan astelee Turku Eagles.

Myös kiinnostuneet uudet pelaajat ovat tervetulleita Tampere Rugby Clubin riveihin. Alkeiskurssit naisille ja miehille alkavat lokakuussa.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio