Koripallo

Pyrinnön A-tytöt ja naiset palasivat kolmen viikon joulutauolta pelikentälle loppiaisviikonloppuna. Ensin Tammelaan saapui A-tyttöjen SM-sarjan syyskierroksen rästiotteluun Catz Lappeenrannasta.

Tauko näkyi osin molempien joukkueiden otteissa, eikä koripallon hienouksia juurikaan tarjoiltu. Pyrintö hallitsi korinalusia vieden levypallot 49–29, mutta ennakkoluulottomasti esiintynyt Catz ja etenkin sen tehopelaaja Tinna Rantalainen (39 pistettä) pitivät ottelun varsin tasaisena viimeiselle erätauolle asti, jolle mentiin tilanteessa 57–47. Pyrintö pystyi kuitenkin lisäämään tehoja vielä päätösneljänneksellä, joten voitto kirjattiin sille lopulta luvuin 81–60.

Pyrinnöstä vakuuttavimman esityksen tarjoili WU18-maajoukkueessa pelituntumaansa ylläpitänyt Reetta Tulkki (24 pinnaa), joka upotti kolmoset 3/3 ja kakkoset 7/9. Pyrintö vahvisti voitollaan SM-sarjan kolmossijaansa tasapisteissä toisena olevan Hongan kanssa.

Naisten divarissa Pyrintö kohtasi sunnuntaina kotikentällään Turun Riennon. Molempien joukkueiden lataus oli kova, joten pelissä riitti vauhtia alusta lähtien. Oivaltavan syöttöpelinsä ansiosta Pyrintö kävi avauserässä parhaimmillaan 12 pisteen johdossa, mutta TuRi ei tästä hätkähtänyt, vaan kuroi eron vähitellen kiinni.

Kolmannella jaksolla Riento piipahti puolestaan 7 pinnan etumatkalla, mutta Pyrintö piti pintansa ja oli jo kiinni voitossa siirryttyään viimeisellä minuutilla 83–78-johtoon.

Vieraat onnistuivat kuitenkin venyttämään jännärin jatkoajalle (85–85) ja veivät kori-ilottelun lopulta lukemin 93–91. Tässäkin pelissä Pyrinnön paras sukanheiluttaja oli 25 pistettä pussittanut Reetta Tulkki.

Tappiosta huolimatta Pyrintö piti sarjassa kolmossijansa, joten asetelmat kevätkauden osalta säilyivät erittäin jännittävinä.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio