Futsal

Tampereen Peli-Poikien vuoden 2018 ensimmäinen kotiottelu päättyi selvään 0–5-tappioon liigaa johtavalle Kampuksen Dynamolle. PeePee joutui lähtemään parketille ilman Ville Puustista, Joona Valkamaa, Matias Hovia ja Mikko Ala-Hakunia, erityisesti siis hyökkäyspään puutokset olivat merkittäviä.

PeePee pystyi kuitenkin Jyväskylän vierasreissun mukaisesti puolustamaan tiiviisti ensimmäisen puoliajan ja KaDy ei pyörityksestä huolimatta saanut luotua maaliin johtaneita hyökkäyksiä.

Ensimmäisen puoliajan ainoa maali syntyi jakson ehtoopuolella, kun Topias Perkiö taisteli 2vs1-tilanteessa maalivahdinalueen sisällä ja epäonnekkaasti kaatoi KaDyn Miika Hosion. Vaikka pallo päätyikin tilanteessa maalivahdin hyppysiin, tuomittiin siitä kuuden metrin rankkari ja Topiakselle nousi keltainen kortti. Pienellä maltilla tilanne olisi voinut olla toinen. Pallon pilkulta maaliin upotti Sergei Korsunov.

Toisella puoliajalla nähtiin rutiinin merkitys. KaDy pyöritti palloa ja kun punapaitojen jalat alkoivat väsyä prässissä, alkoivat myös etäisyydet kasvaa. Tämä avasi vieraille monta vaarallista paikkaa ja 0–2-osuman pommitti tyylikkäästi maalin yläkulmaan Miika Hosio erikoistilanteen päätteeksi.

KaDyn kolmannessa täysosumassa isäntien ryhmitys uinahti täysin ja jälleen Hosio oli pahanteossa jättäen PeePee-vahti Jani-Petteri Soinisen ilman mahdollisuuksia mielettömän tarkalla chippimaalilla.

Tässä kohtaa PeePee lähti pyörittämään peliä viidellä kenttäpelaajalla. Vaarallisille paikoille kotijoukkue ei kuitenkaan juuri päässyt ja KaDy onnistui kaunistelemaan lukemia vielä kahdesti. Näin sarjapisteet matkasivat Jyväskylään tylyin loppunumeroin 0–5 (0–1).


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio