Salibandy

Pirkat kaatoi B-tyttöjen tiukassa SM-välieräsarjassa LoSB:n Lohjalta. Ensimmäisessä kotipelissä viime lauantaina Pirkat oli parempi selvin numeroin 9–2. Sunnuntain vierasottelu oli varsinainen jännäri ja päättyi lopulta niukasti lohjalaisten 5–4-voittoon. Kolmas välierä pelattiin tiistaina Pirkkalassa siis isoin panoksin.

Ottelun avauserä oli tasaista vääntöä ja tauolle mentiin lukemissa 1–1. Toisessa erässä kotijoukkue löysi maalijyvän ja summerin soidessa taululla komeilivat lukemat 5–2. Kolmannessa erässä LoSB haki vimmatusti lisää osumia, mutta Pirkkain tytöt puolustivat hyvin ja voittivat lopulta maalein 6–3.

Kamppailussa mestaruudesta vastaan tulee turkulainen FBC Loisto. Ensimmäinen finaali nähdään Pirkkalassa lauantaina 14.4. kello 15 alkaen. Kultaan tarvitaan kaksi voittoa.

– Hieno taistelu tytöiltä ja upeaa venymistä. Kiitokset myös kotiyleisölle äänekkäästä kannustuksesta. Vastustaja pelasi tarkkaa puolustuspeliä, joten maalintekokarkeloita ei tällä kertaa nähty. Jouduttiin tekemään iso työ jokaisen maalin eteen. Finaaleihin lähdetään haastamaan moninkertaista Suomen mestaria Loistoa kotiedun turvin, kommentoi Pirkkain valmentaja Jukka Myllymäki.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio