Taekwondo

Suomen pieni, mutta iskukykyinen joukkue nappasi huhtikuun lopulla Ródoksella järjestetyistä liikesarjojen Beach Taekwondon MM-kilpailuista huikean mitalisaaliin.

Tampereen Kumgang Taekwondoa edustava Nea Säynäjoki sijoittui kovassa seurassa pronssille alle 30-vuotiaiden naisten yksilösarjassa. Useita Suomen ja Pohjoismaiden mestaruuksia saavuttanut Säynäjoki oli elementissään tässä uuden tyylisessä kisassa.

– Todella hieno kokemus, taso oli erittäin kova. Yhtä aikaa vastustajan kanssa esiintyminen vaatii paitsi keskittymiskykyä, myös vankkaa luottoa omaan tekemiseen ja sitä löytyi. Tästä on hyvä jatkaa, iloitsi Nea mitali kaulassa.

Kokonaisuutena Suomen joukkue esiintyi todella vakuuttavasti. Alle 30-vuotiaiden parisarjassa Turun Budokwai Taekwondon Frans Salmi ja Helsingin itsepuolustuskoulun Linda Räkköläinen ottivat niin ikään pronssia.

Korkeimmalle korokkeelle nousivat Frans Salmi alle 30-vuotiaiden miesten yksilösarjassa, Christian Kamphuis yli 17-vuotiaiden miesten Freestyle-yksilösarjassa sekä Frans Salmi, Olli Siltanen ja Christian Kamphuis yli 17-vuotiaiden miesten ryhmäsarjassa. Suomalaisten ryhmä kirkasti siten kerralla viimevuotisen MM-pronssinsa.

Mitaleille ylsi myös Daniel Halonen saavuttaen pronssia alle 17-vuotiaiden miesten Freestyle-yksilösarjassa. Siltanen edustaa Turun Budokwai Taekwondoa, Kamphuis Helsingin Taekwondourheilijat 2011 -seuraa ja Halonen Porin Taekwondoseuraa.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio