Urheilullista

Moron urheilullista: MORO Cup käy tunteisiin 55 joukkueen voimin

Juha Kauppila
Moron urheilullista: MORO Cup käy tunteisiin 55 joukkueen voimin

Tampereen Työväen Naisvoimistelijoiden Polaris-joukkue osallistuu MORO Cupissa 14–16-vuotiaiden kilpasarjaan.

Joukkuevoimistelu

Tuore MORO Cup on Tampereen Työväen Naisvoimistelijoiden sekä Tampereen Kisatovereiden yhdessä järjestämä kansallinen kilpailu, joka avaa syksyn joukkuevoimistelukauden.

Ensi lauantaina kello 12 alkaen Hervannan vapaa-aikakeskuksessa on luvassa silmien säihkettä, suuria tunteita, elämyksiä ja liikkumisen iloa eri puolilta Suomea saapuvien joukkueiden uusien ohjelmien parissa. Nuorimmat osallistujat ovat alle kouluikäisiä, vanhimmat lähes aikuisia voimistelijoita.

Kaiken lauantaina nähtävän loisteen ja kimalluksen takana on satojen tuntien päämäärätietoinen harjoittelu, ja kisoissa työn tulokset konkretisoituvat.

Voimistelijoiden, valmentajien ja koreografien lisäksi suuren työpanoksen antavat talkoolaiset eli kisatoimikunta, tuomarit sekä järjestävien seurojen tyttöjen vanhemmat ja muu lähipiiri. Ilman heitä ei kisoja olisi.

Suomessa joukkuevoimistelussa on perinteisesti kilpailtu syksyisin välineohjelmilla. Mielenkiintoisena uutuutena MORO Cupissa näkee päivänvalon 10–12-vuotiaiden vapaa valmisohjelma, joka on tarkoitettu lähinnä kansainvälisille areenoille tähtääville joukkueille.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio