Jääkiekko

Tapparan avauskierros nuorten SM-liigassa oli juuri niin kova pelillinen haaste, kuin joukkueen valmennus ennakkoon ounasteli.

Perjantai-iltana Hämeenlinnassa kirvesrintoja isännöinyt HPK joutui taipumaan rankkareilla luvuin 1–2, kun ratkaisijaksi nousi ensimmäisen ottelunsa tällä tasolla pelannut, vasta 15-vuotias Kasper Simontaival. Tietysti tamperelaisten kahden pisteen pottia avitti sekin, että Kimmo Rautiainen torjui kaikki HPK:n rankkarivedot.

Lauantain kohtaamisessa Kouvolassa KooKoo otti jo kolmannen voiton Tapparasta tällä kaudella, nyt varsinaisella peliajalla luvuin 3–2. Isännät karkasivat ensimmäisessä erässä 2–0-johtoon, mutta vieraat kirivät tasoihin toisessa erässä Samuel Parkkarin ja Santeri Aallon osumilla. Voittomaalin KooKoo iski aikaisin ajassa 30.15.

– Pelattiin kaksi tiukkaa maalin ottelua. Meillä oli jonkin verran poissaoloja, mutta vastattiin hyvin huutoon. Pelaajat olivat täynnä virtaa, puolustettiin vahvasti ja maalintekovoimaa riittää kyllä. Pystyttiin voittamaan sarjan kärkijoukkue ja se antoi itseluottamusta jatkoon. Tosin viimeistelyyn kaivattaisiin nyt suunnannäyttäjiä, tuumasi Tapparan päävalmentaja Juha Juujärvi.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio