Urheilullista

Moron urheilullista: Ilves lässähti nollille Hervannan lätäköissä

Tommi Valkokari
Moron urheilullista: Ilves lässähti nollille Hervannan lätäköissä

Ilveksen Jere Remes ja SJK:n Oskari Aunula ottivat yhteen lätäkkölaatikoksi muuttuneella Ahvenisjärven tekonurmella lauantaina.

Jalkapallo

Ilveksellä oli oiva sauma kasvattaa pistepottiaan ja nousta kohisten A-poikien äärimmäisen tasaisessa SM-kamppailussa lauantaina, kun Hervantaan saapui vieraaksi sarjataulukossa toiseksi viimeisenä tuskaileva SJK Akatemia.

Seinäjoen pelurit olivat kuitenkin toista mieltä ja tykittivät Hervannan keskuskentältä Ahvenisjärven tekonurmelle viime hetkellä siirretyssä ottelussa 1–0-johtoon 29 minuutin kohdalla. Avausmaalista vastasi Joni Rintatalo. Lisää kylmää vettä Ilveksen niskaan satoi juuri ennen taukovihellystä, kun vieraat latasivat 2–0-johtoon Juuso Takasen osumalla.

Toisella jaksolla isännät hallitsivat palloa ja lisäsivät painetta SJK:n päätyyn, mutta viimeistely ontui ja kenttä oli täynnä kirjaimellisia roiskaisuja. Kun lisämaaleja ei enää nähty, Seinäjoki nappasi sarjapisteet jopa hieman yllättäen 2–0-voitolla.

– Olosuhteet sopivat vastustajalle kuin nyrkki silmään. He saivat puolustaa alhaalta ja roiskia pitkiä päätyyn. Maalit SJK pääsi iskemään parista purkupallosta. Toki vieraat puolustivat todella kurinalaisesti, hatunnosto siitä heille, kommentoi Ilveksen valmentaja Joni Lehtonen.

– Meidän oma peli kuoli hyökkäyspään lätäköihin ensimmäisellä jaksolla ja viimeisellä kolmanneksella eväät jo loppuivat. Olimme hieman hämmennyksen vallassa kaikesta hässäkästä. Pojat saivat kyllä synninpäästön, emme pystyneet toteuttamaan harjoitelluista asioista oikeastaan mitään, myönsi Lehtonen.

Ilves on nyt 17 pisteen potilla SM-sarjan seitsemäntenä. Matkaa piikkipaikkaa pitävään FC Interiin on vain kuusi pinnaa. Sunnuntaina 13.8. keltapaidat kohtaavat Kupittaalla juuri Interin.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio