Urheilullista

Moron urheilullista: Akkojen haulikot sauhusivat Kokkovuoren katosten alla

Erkki Liius
Moron urheilullista: Akkojen haulikot sauhusivat Kokkovuoren katosten alla

Kokkovuoren Akat ampumaan -tapahtumassa haulikkoammunnasta kiinnostuneita naisia valmensi lajin maailmanmestari Pia Nybäck (vas.).

Ammunta

Lauantaina 5.8. Kokkovuoren haulikkoampumakeskuksessa järjestettiin jo kolmannen kerran naisille suunnattu tapahtuma, Akat ampumaan.

Mukaan uskaltautui pitkälti yli 30 haulikkoammunnasta innostunutta naista aivan aloittelijoista kokeneempiin ampujiin. Osalla oli metsästystaustaa ja osa oli kiinnostunut puhtaasti urheiluammunnasta.

Maailmanmestarit Satu Pusila ja Pia Nybäck olivat valmentamassa väkeä lajin saloihin, ja näkyipä osallistujien joukossa kolmaskin maailmanmestari, Mopsi Veromaa.

Päivän aikana saatiin vuorotellen kaatosadetta ja auringonpaistetta, mutta se ei menoa haitannut, sillä Kokkovuoressa ammutaan katosten alta.

Berettojen sauhuamisen lomassa nautittiin herkullisia ruokia ja päivän päätteeksi tietenkin saunottiin. Tapahtumassa oli mahdollisuus hyödyntää kosmetologin hemmotteluhoitoja sekä ostaa ampumaharrastajan varusteita. Omaa ampumavuoroa odotellessa toiset innostuivat kokeilemaan myös kuplatörmäilyä.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio