Moron pääkirjoitus: Värivaloilla saa ihmeitä aikaan

Jari Mylläri

Koululaisten syyslomaviikolla eli Särkänniemen Karmivan Karnevaalin aikaan sää voi olla ihan karmaiseva. Tai sitten aurinko paistaa lämpimästi, mutta illat ovat mustia kuin Saharan yössä. Joka tapauksessa sääriski on melkoinen.

Huvipuistoon sijoitetun pääoman vuoksi käyttöasteen nostaminen on kuitenkin tamperelaisen veronmaksajan etu. Parhaassa tapauksessa koululaisten Särkänniemen syyslomaviikosta saattaa tulla menestys, sillä kotimaan ohjelmatarjonta lokakuun puolivälissä on aika vaatimatonta. Jos ei sitten halua mennä keikkumaan laivoille Itämeren mainingeissa.

Riski kannattaa ottaa. Kööpenhaminan Tivoli on hyvä esimerkki siitä, että huvipuisto voi olla viihtyisä paikka myös kesähelteiden jälkeen. Valaistu puisto houkuttelee iltakävelylle ja lukuisat ravintola suorastaan kutsuvat vilkaisemaan ruokalistaa.

Kauhu on nyt muotia, sillä esimerkiksi Linnanmäellä vietetään ensi sunnuntaihin saakka zombieiden värittämää Iik!week-tapahtumaa. Kummituskierroksia taas järjestetään nykyisin vähän joka kaupungista.

Särkänniemen etuna on se, että kokonaisuudesta löytyy ohjelmaa koko perheelle pilteistä teineihin.

Oli keli mikä tahansa niin valot takaavat erikoisen elämyksen Särkänniemessä. Sitä kannattaa käydä katsomassa.


Lue myös nämä


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio