Anni HuttunenMoro, Helsinki

Moron järjesti lukijoilleen matkan Helsinkiin yhdessä Ekokumppanit Oy:n kanssa. Reissun kohteena oli Allas Sea Pool -merikylpylä Helsingin Katajanokalla.

Moron lukijat saivat tänä keväänä äänestää suosikkiaan Tampereen teknillisen yliopiston arkkitehtiopiskelijoiden suunnittelukisassa, jossa etsittiin parasta suunnitelmaa uudeksi järviluontokeskukseksi.

Keskuksen on tarkoitus nousta Mustaanlahteen lähitulevaisuudessa, mutta tarkkaa aikataulua valmistumiselle ei ole vielä tehty.

Helsingin Allas Sea Poolilla Moron lukijat pääsivät tutustumaan merikylpylään, joka antaa esimakua siitä, mitä Mustanlahden järviluontokeskus voisi tuoda tullessaan.

Uudenkarhea Allas sijaitsee aivan Helsingin ytimessä Kauppatorin kupeessa.

Pilvisestä säästä huolimatta tunnelma oli mainio, ja paikka valtavan kaunis. Allas Sea Pool on ainutlaatuinen virkistäytymiskeskus, jolla on potentiaalia myös kansainvälisenä vientituotteena.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio