Kuplakisa

Moron Kuplakisa: Mitä tuumaa matemattiikkarobotti?

Santeri Holappa
Moron Kuplakisa: Mitä tuumaa matemattiikkarobotti?
Moro

Mitä tuumaa matematiikkarobotti Marika Korpinurmelle, Smart Tampere -digiohjelman projektipäällikölle, kun Tampere ottaa robotit avuksi esikoululaisten ja 1.–2.-luokkalaisten opetuksessa?

Viime viikolla kysyimme, mitä tuumaa Patrik Laine, josta saattaa tulla vuoden maalikuningas Teemu Selänteen ja Jari Kurrin tapaan. Parhaan sitaatin keksi Päivi Oksanen. Hän saa palkinnoksi Moro-kassin.

Jukka Ritola / Aamulehti

Toteutin äitin toiveen bisnesmiehen urasta ja rupesin maali­tehtailijaks.


Kommentit (4)

  • en tartte moro-kassia

    01 + 01 = 10

  • Jouni Sirén

    Tiedoksi Tuukka Tuomiselle ja muillekin, että työeläkkeen nimittäminen sosiaalietuudeksi ei ole Anna Kontulan eikä kenenkään muunkaan kansanedustajan keksintö. Se on virallinen määritelmä, jonka taustalla on EU:n standardi ja jota käyttävät mm. veroviranomainen ja Tilastokeskus.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet