Keskiviikon vaikea valinta: Ystävänpäivän kakkupuffet sai monta haastajaa

Keskiviikon vaikea valinta: Ystävänpäivän kakkupuffet sai monta haastajaa

Moro arpoi kahdelle onnelliselle seuralaisensa kanssa herkutteluhetken Nostalgian kakkupuffetissa ystävänpäivänä.

Jukka ManninenMoro

Keskiviikkona vietetään ystävänpäivää ja se on oiva päivä herkkuhetkelle vaikka kahvin ja kakun kera. Moro arpoi kahdelle lukijalle käynnin kakkupuffetiin, jolle on myös makoisia haastajia Moron listauksessa.

Finlaysonin alueella Siperian aukiolla sijaitsevan Nostalgia-kahvilan kakkupuffet on tiettävästi Tampereen ainoa. Kiinteällä 9,90 euron hinnalla saa kahvin tai teen lisäksi syödä niin paljon kakkuja kuin jaksaa. Herkkupöydän kruunaa suklainen ja moussetäytteinen suklaakakku.

Muukaan puffetin tarjonta ei kuulosta laisinkaan pahalta:

–Limekakkua, perinteistä kermakinuskikakkua, gluteiinitonta raparperi-britaa, kuppikakuksi tehtyä porkkanakakkua ja sitruunavaniljatäytteisiä minipavlovia, luettelee Nostalgia-kahvilan yrittäjä Minna Luoma-Aho.

Puffetiin pääsee vain ystävänpäivänä eli keskiviikkona 14.2. kello 16–19.

Moro-lehti arpoi kaksi kahden hengen kakkupuffet-palkintoa Nostalgia-kahvilan ystävänpäivän kattaukseen. Arvontaan osallistui liki tuhat ihmistä ja voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti. Hyvää ystävänpäivää kaikille!

Tallipihan kahvilan erikoisuutena tarjotaan kakkujen lisäksi laskiaispullia, joihin on saatavilla useita erilaisia täytteitä.

Tallipihan kahvilan erikoisuutena tarjotaan kakkujen lisäksi laskiaispullia, joihin on saatavilla useita erilaisia täytteitä.

Lisää herkkuja

Moro myös pyysi kahvilayrittäjiltä tietoa muista ystävänpäivätarjouksista.

Tallipihan Kahvila (Kuninkaankatu 4) tarjoaa kahvin tai haudutetun teen ostaessasi joko suolaisen tai makean herkun vitriinistä.

Kahvilan vitriini täytetään erilaisilla kakuilla ja myös ystävän laskiaispullilla, joita on saatavana 17 eri täytteellä.

Liisan leipomon ystävänpäivätarjous on voimassa myymälöissä Kuljussa ja Kauppahallissa sekä Ideaparkin Cafe Delisassa.

Liisan leipomon ystävänpäivätarjous on voimassa myymälöissä Kuljussa ja Kauppahallissa sekä Ideaparkin Cafe Delisassa.

Liisan Leipomon myymälöissä Kuljussa, Kauppahallissa ja Ideaparkin Cafe Delisassa on tarjouksessa ystävänpäivän donitsit eurolla, Amor-leivos 4,30 eurolla ja iso Ystävänpulla 5,90 eurolla.

Hakasen Leipomo tarjoaa ystävänpäivänä myymälöissään herkkuhetken kahdelle: kahvi ja Sydän-wiener 5 euroa.

Kangasalan Lähitori Jalmarin Koto (Finnentie 11) järjestää kaikille avoimet ystävänpäiväjuhlat. Ohjelmalliset kakkukahvit alkavat kello 13.15. Tarjolla on tarttuvia tarinoita, hurttia huumoria, mukavaa musiikkia yhdessä laulaenkin Juhani Viidan seurassa. Kakkukahvilippu maksaa neljä euroa.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio