Kaupin hiihto- ja pesäpallostadionilla voi torstaina seikkailla sukset jalassa

Kokeile vaikka mäenlaskua ja mäkihyppyä, monipuolista suksitaituruutta, lumipelailua ja tarkkuusheittoa.

Nämä sukset kuvattiin hiihtostadionilla Tampereen Kaupissa. Vastaavat urheiluvälineet odottavat Kaupissa nuoria hiihtäjiä torstaina 26.1. kello 17 alkaen.

26.1. 14:56

Moro, Kauppi

Lasten lumipäivät on hiihtoliiton (SHL) koordinoima kansallinen kiertue, joka vierailee talven aikana yhteensä 27 suomalaisella paikkakunnalla ja tietysti myös Tampereen Kaupissa.

Kiertue on kerännyt vuosittain noin 10 000 punaposkista liikkujaa. Kansainvälinen hiihtoliitto (FIS) on palkinnut Lasten lumipäivät kolme kertaa maailman parhaana lasten lumitapahtumana.

Lasten lumipäivät -kiertue tarjoaa lapsille ja nuorille tavan liikkua innostavasti lumilajien parissa. Tapahtuman osallistujat voivat vapaasti kiertää ohjattuja rastipisteitä ja tutustua lumilajeihin uudella ja hauskalla tavalla. Tähän kuuluu mäenlaskua ja mäkihyppyä, monipuolista suksitaituruutta, lumipelailua ja tarkkuusheittoa, kaikkea sukset jalassa ja lumilajien hengessä.

Tarkoituksena on innostaa lapsia ulkoliikuntaan hauskalla ja kaikille soveltuvalla tavalla.

Tampereen elämykselliseen iltatapahtumaan ovat tervetulleita alakouluikäiset lapset vanhempineen, sisaruksineen ja kavereineen. Iltatapahtumassa rastipisteopastajina toimivat Tampereen Pyrinnön, Tampereen hiihtoseuran, Kangasalan Kisan ja Teiskon Urheilijoiden urheilijat valmentajineen.

Tapahtuman yhteydessä seurat kertovat omasta toiminnastaan, suksien huollosta ja voitelusta, ja kertovat miten lumilajien harrastamiseen ja toimintaan pääsee parhaiten mukaan.

Tapahtumaa varten tarvitaan mukaan helpot, mukavat ja säänmukaiset ulkovaatteet sekä sukset, sauvat ja monot.

Paikkana on uusittu Kaupin Hiihto- ja pesäpallostadion osoitteessa Kuntokatu 5 torstaina 26.1. kello 17–19. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut