Nämä laulut soivat päässä: Hei hei hei Mari... Striptease nainen nähtiin.... Osallistu ja voita liput Kasevan keikalle

Tamperelaisbändin ikivihreitä kuullaan alkuillasta lauantaina Hämeenkadun varrella.

Kasevan nykykokoonpanossa soittavat vasemmalta Matti Mikkonen, 12-kielinen akustinen kitara ja laulu, Nipa Jokela, rummut, Tommi Kekoni, kitara ja laulu ja Jouko Järvinen, basso ja laulu.

18.1. 16:00

Moro, Siperia

Tamperelainen bändi Kaseva oli suosionsa huipulla 1970-luvulla ja suuria hittejä ja ikivihreitä ovat esimerkiksi kappaleet Mari ja Striptease nainen.

Kasevan seuraava keikka Tampereella on lauantaina 21. tammikuuta alkuillasta Pub Jerun piilopaikassa Hämeenkadulla.

Moro arpoo keikalle kaksi kahden hengen lippupakettia, joten osallistu arvontaan nopeasti. Liput arvotaan jo perjantaina aamulla kello 10 ja voittajille ilmoitetaan sähköpostilla välittömästi arvonnan jälkeen.

Osallistu alla olevalla lomakkeella.

Välillä taukoja

Kaseva keikkailee harvakseltaan, mutta vuosiin mahtuu pitkiäkin taukoja. Bändi lopetti vuoden 1982 albuminsa jälkeen. Kaseva palasi esiintymislavoille uudistuneella kokoonpanolla vuosituhannen vaihteen jälkeen, kunnes yhden jäsenen kuoltua vuonna 2019 yhtye kertoi peruuttavansa kaikki esiintymiset toistaiseksi.

Kaseva ilmoitti palaavansa esiintymislavoille maaliskuussa 2020 uudessa kokoonpanossa.

Nykyään Kasevassa soittavat Matti Mikkonen (12-kielinen akustinen kitara, laulu), Nipa Jokela (rummut), Tommi Kekoni (kitarat, laulu) ja Jouko Järvinen (sähköbasso, laulu).

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut