Tamperelaisbaarin sähkönhinta nousi 650 prosenttia – Elämysillassa Lamminpäässä on tarjolla lämmintä kaljaa ja hämärää kynttilänvaloa

Baari kertoo säästävänsä sähköä ja palveluita. Taustamusiikkia soitetaan vain yhdestä kaiuttimesta ja bingonvetäjä huutaa numerot ilman mikrofonia.

Vuonna 2021 Bar Ladon karaokenurkkauksessa näytti tältä. Sähkönsäästöillassa karaokelaitteistoon ei riitä virtaa.

9.1. 10:43

Moro, Lamminpää

Lamminpäässä toimiva Bar Lato mainostaa helmikuista keskiviikkoiltaa todellisena elämyksenä. Tarjolla on muun muassa hämärää kynttilänvaloa ja lämmintä kaljaa.

Syynä on sähkön raju hinnankorotus. Baari mainostaakin, että elämyksen tarjoaa Tampereen sähkölaitos.

”Helmikuussa Bar Lato tarjoaa todellisen elämyksen! Näin Suomi säästää sähköä! Kynttiläbingo ja lämmintä kaljaa keskiviikkona 8.2.2023 kello 18. Mistä on kyse? Tämän illan tarjoaa Tampereen Sähkölaitos, joka yksipuolisella ilmoituksella päätti nostaa sähkön hintaa 650 prosenttia eli euroissa kymmenillä tuhansilla vuodessa. Bar Lato avoinna keskiviikkoisin kello 17–21 ja kynttiläbingoa pelataan noin kello 18–20”, Bar Ladon Facebook-sivulla kerrotaan.

Sähkönsäästöä iltaan tulee monella tapaa.

”Latobaari säästää sähköä ja karsii palveluita. Ilta on varmasti tunnelmallinen hämyvalaistuksessa, kynttilät pöydissä, Veikkauksen pelikoneet kiinni, telkkarit sammuksissa, karaokea ei lauleta ja taustamusiikki soi ainoastaan yhdestä kaiuttimesta.”

”Tiskikoneesta ei ole vielä varmuutta, onko sitä mahdollista pitää päällä. Bingo-koneen virtaan on kuitenkin vielä varaa, mutta bingonvetäjä huutaa numerot lujaan ääneen ilman mikrofonia! Kylmää kaljaa, lonkeroa ja siideriä saa ainoastaan hanoista, kaikki pullotavara tarjoillaan lämpimänä”, sivulla kerrotaan.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut