Tamperelaisen indie-artistin uusi musiikkivideo kuvattiin Nekalassa – mukana Lumikuningatar-jääbaletin nuori tähti

Tamperelaisen lauluntekijän AnnaKristiinan uusi musiikkivideo julkaistiin jouluaattona. Videolla esiintyy showtanssin moninkertainen SM-mitalisti, kuvaushetkellä vain 10-vuotias Melina Ylitalo.

Jouluaattona julkaistavalla videolla esiintyvät tanssija Melina Ylitalo ja lauluntekijä AnnaKristiina.

24.12.2022 10:05

Moro, Siperia

Tamperelainen indie-artisti-lauluntekijä AnnaKristiina julkaisee jouluaattona toisen musiikkivideonsa Sumun kätkemä maa.

AnnaKristiina on sooloprojekti, joka sai alkunsa vuonna 2019. Artistinimen takaa löytyy lietolaislähtöinen mutta Tampereella jo pitkään asunut lauluntekijä Anna-Kristiina Papinsaari.

Keväällä julkaistu kappale kertoo unelmista, toivosta ja mahdollisuuksista. Se on kuvaus illasta, jolloin kertoja sulkee silmänsä ja antautuu mielensä vietäväksi.

Videolla esiintyy showtanssin moninkertainen SM-mitalisti, videon kuvaushetkellä 10-vuotias Melina Ylitalo. Hänet nähdään tanssimassa ja luistelemassa Suomen suurimmassa jääshowssa, Lumikuningatar-jääbaletissa, Nokia-areenalla vuoden lopulla.

Melina Ylitalo on showtanssin moninkertainen SM-mitalisti, ja hän sijoittui balettisoolollaan yhdeksänneksi marraskuussa 2022 Sloveniassa pidetyissä tanssin MM-kisoissa. Lumikuningatar-jääbaletin lisäksi Ylitalo tanssii tällä hetkellä balettia Kansallisbaletissa Oopperan balettikoulun oppilaana ja treenaa rytmistä voimistelua Tampereen Sisussa Jouki Tikkasen valmennusryhmässä.

Katso uusi video alta:

Kuvaukset Nekalassa

Sumun kätkemä maa -musiikkivideo on artistin itsensä sekä tamperelaisesta Kanvas-kollektiivista tutun ohjaajan Veera Herrasen käsialaa. Herranen ja AnnaKristiina käsikirjoittivat ja leikkasivat videon yhdessä ja Herranen ohjasi videon. Kuvauksesta vastasi Petrus Sipinen ja valoista Heikki Tavilampi.

Videon kuvauspaikaksi etsittiin teollista ja karua tilaa, joka voisi tarinan edetessä muuntua valojen täyttämäksi taikamaaksi. Nekalassa sijaitseva Tampereen Hacklab lähti mukaan yhteistyöhön, ja video kuvattiin heidän tiloissaan sijaitsevassa entisessä teollisuustilassa.

”Siitä saatiin valoilla ja projisoinneilla kyllä aivan upea”, AnnaKristiina sanoo tiedotteessa.

”Tämä on tämän vuoden joululahjani kaikille”, hän lisää.

Videon tunnelma on eteerinen.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut