Konjakkisinapista tuttu kauppias valittiin Tampereen Joulutorin vuoden kauppiaaksi – Yritys on ollut mukana jokaisessa tapahtumassa

Neljän ensimmäisen päivän aikana Keskustorilla on käynyt noin 20 000 jouluttajaa.

Ruoveden Herkun Jarmo Keinonen vastaanotti kiertopalkinnon hymyssä suin. Kiertopalkinto ”Portti” on Joulutorin omaa tuotantoa ja sen ovat valmistaneet Joulutorilla toimineet käsityöläiset.

9.12.2022 9:39

Moro, Keskustori

Tampereen Joulutorin ohjausryhmä valitsi keskiviikkona Vuoden Joulutorikauppiaaksi Ruoveden Herkun.

Perusteluissa mainittiin konjakkisinapistaan tunnetun kauppiaan tuotteiden olevan laadukkaita ja palvelun tasokasta. Monipuolinen maistatus sai myös kehuja.

Ruoveden Herkun toiminnan kehittyessä myös tuotevalikoima on laajentunut. Valikoimista löytyy majoneesit, kurkkusalaatit, marinoidut valkosipulinkynnet, salaatinkastikkeet sekä mausteita moneen makuun.

Kaikki tuotteet valmistetaan Pirkanmaalla Jäminkipohjassa, käsityönä laadukkaista raaka-aineista.

Ruoveden Herkku on ollut kauppiaana Tampereen Joulutorilla ensimmäisestä tapahtumasta vuodesta 2008 lähtien jokaisena vuotena.

Ennätystahdissa

”Tampereen Joulutorin suosio jatkaa kasvuaan, nyt vielä selkeämmin kuin aiempina vuosina. Ensimmäisinä neljänä päivänä Joulutorilla on käynyt arviolta 20 000 tunnelmasta ja laadukkaista käsitöistä kiinnostunutta vierailijaa”, laskee Joulutorin tuottaja Rami Lehtinen.

Joulutori kiinnostaa nyt laajasti myös Pirkanmaan ulkopuolelta tulevia kävijöitä. Joulutorin tunnelmaan ja tuoksuihin matkataan jo kaikkialta Suomesta.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut