Moron heijastinpuu Tampereella Laikunpuistossa sai hitsin hyviä heijastimia

Näin joulun alla kannattaa poiketa Laikunlavan kautta.

Nämä ovat Sarankulmassa toimivan Impomet oy:n heijastimia.

9.12.2022 16:00

Moro, Laikunlava

Joulu tulee ja myös sen vuoksi Moron heijastinpuulla Laikunlavan vieressä on ollut vilkasta.

”Sarankulmassa toimiva Impomet oy ripusti hitsin hyviä heijastimia heijastinpuuhun ja toivoo, että niistä olisi iloa mahdollisimman monelle. Puu olikin ripustusvaiheessa tyhjä, joten hyvin oli tilaa uusille heijastimille”, raportoi hyvän talven toivotuksen kera yhtiön henkilökunta.

Nämä ovat AhlmanEdun heijastimia.

”Toimitimme Moron heijastinpuuhun AhlmanEdun heijastimia. Asialla olivat Ahlmanin kukkapuutarhuriopiskelijat, raportoi vastuuvalmentaja Anniina Mäkelä.

Suomen suurin nuorisotyön kouluttaja Humak vei nämä heijastimet.

”Suomen suurin nuorisotyön kouluttaja, Humanistinen ammattikorkeakoulu (Humak) ripusti Laikunpuiston heijastinpuuhun 20 heijastinta.”

”Heijastimia on viittä eri väriä, yksi violetti heijastin lähti ohikulkijan mukaan jo heijastimia ripustettaessa. Humak toivottaa turvallista talvea kaikille”, huikkasi assistentti Niina Naumanen.

Nämä ovat Valkeakosken ammattiopiston heijastimia.

Heijastinpuulla on käyty myös Tampereen ulkopuolelta. Valkeakosken ammattiopisto (VAAO) vei puulle pussillisen Suomi-heijastimia.

Lue lisää: Moron heijastinpuu herättää mielenkiintoa Tampereella Laikunlavan vieressä – Oksille vietiin kolme lastia heijastimia

Lue lisää: Tamperelaiset ihmettelevät, että miksi Moron heijastinpuussa ei olekaan heijastimia – Selitys on yksinkertainen

Lue lisää: Moron heijastinpuu Laikunlavalla sai taas satoja heijastimia – Hae omasi, pimeys jatkuu

Tiatoo

Toimi näin:

1. Voit viedä Moron heijastinpuuhun heijastimia oma-aloitteisesti milloin vain.

2. Ota heijastimien ripustuksesta kuva ja lähetä se Moro-lehden sähköpostiin moro@aamulehti.fi. Liitä mukaan tietoa heijastinten ripustajista ja taustayhteisöstä.

3. Me kerromme heijastinpuun uusista heijastimista kaikille kaupunkilaisille. Moro-lehti julkaisee ripustuskuvat Moron netissä aamulehti.fi/moro ja osan myös printtilehdessä.

4. Heijastinpuu Laikunlavan vieressä on Tampereen kaupungin ja Moro-lehden yhteishanke kaupunkilaisten liikenneturvallisuuden parantamiseksi.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut