Korvaamattomat kansiot hävisivät – Leskirouva Kaukajärveltä epäilee albumivarkautta kotonaan

Jos tiedät jotakin korvaamattomista kansioista, laita Morolle sähköpostia.

Leskirouva toivoo albumien palautusta. Kuvan albumi ei liity suoraan tapaukseen.

8.12.2022 6:00

Moro, Kaukajärvi

Leskirouva Keskisekadulta Kaukajärveltä on surun murtama, sillä hän toivoo hartaasti saavansa muistoja täynnä olevat valokuva-leikealbumit takaisin.

”Niitä oli 8–10 kappaletta ja jokainen painoi noin kilon. Niissä oli mieheni kanssa tehtyjen matkojen valokuvia, matkakertomuksia ja muita muistoja. Ne ovat minulle korvaamattoman tärkeitä.”

Evakon aikana

Senioritalossa asuva rouva oli nyt edesmenneen miehensä kanssa evakossa, koska yläkerrassa oli vesivahinko ja heidänkin asunnostaan uusittiin keittiön ja olohuoneen lattiaa.

”Tavarat sullottiin kahteen pienempään huoneeseen ja ovat peitettiin muovikalvolla ja teipattiin eikä niihin saanut remontin aikana mennä. Kaikki muuta tavarat olen saanut ystävien avustuksella paikoilleen, mutta nämä minulle tosi arvokkaat albumit.”

Asunnon katselmuksessa rouva huomasi toisen varastoksi käytetyn huoneen muovin repeytyneen. Muutaman päivän päästä he kävivät katsomassa työn edistymistä viikonloppuna ja havaitsivat ulko-oven jääneen lukitsematta.

”Jos albumeita ei olisi vielä heitetty roskiin ja jostain voisi ne vielä löytää, tai jos ottajan mieli heltyisi ja voisi vaikka palauttaa ne salaa ulko-ovelleni.”

Isännöitsijän ohjeen mukaisesti rouva on tehnyt rikosilmoituksen. Moro on saanut tästä varmistuksen Sisä-Suomen poliisilta.

Mikäli sinulla on tietoa kummallisesta tapauksesta, laita tietosi Morolle sähköpostiin moro@aamulehti.fi.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut